Mikor fogynak el a könnyek? Mennyit lehet sírni egy nő miatt, ha érzed ő az igazi, de a jelenlegi körülmények alkalmatlan, hogy együtt legyenek; pedig mindketten egymásra vágynak. Hogyan felejtsék elgymást, úgy hogy ne betegedjenek bele?
A könnyek akkor fogynak el, ha sokat sírsz, de nem viszel be elegendő folyadékot és a szervezeted vízháztartása felborul és inkább tárolná a folyadékot a kiszáradás elkerülése végett.
Ez válasz arra is, hogy mennyit lehet sírni egy nő miatt, ha ő az igazi, jelenlegi körülmények alkalmatlan, hogy együtt legyenek, pedig mindketten egymásra vágynak.
A belebetegedés ellen rengeteg sok C vitamin kell.
amennyit akarsz. Én 1 percig se bánkódnék miatta.. több mint 60%os az esélye, hogy úgyis szétmennétek még halálotok előtt.
Örülj neki, hogy ezt az időt megspórolta a sors nektek.
"körülmények alkalmatlan, hogy együtt legyenek; pedig mindketten egymásra vágynak"
Kétlem, van ilyen, vagy távkapcsolat. De... de ilyen nincs.
De írj privátot ha úgy véled tévedek. Szívesen megismernék olyan helyzetet ahol tényleg nem lehet.
Ha ez tényleg így van, ezt tudatosítva magatoknak kell nem hiányt érezni. Tudjátok, majd egyszer együtt lesztek s azt várjátok miközben kerestek lehetőségeket, még is megoldjátok egymással.
Csak gondolatotokon múlik, mennyire sokat szenvedtek.
#1 Igen, mert megélem az életem,aki él az érez, és nem csak a happy dolgokat éli meg. De csak egyedül mert tudom nem szabad a világba lógó orral.
Erről jut eszembe ő is így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!