Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról az emberrő...

Mit gondoltok arról az emberről aki 22 éves és még sosem szívott el egy szál cigit sem (és még ki sem próbálta) semilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

2017. febr. 22. 14:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Közel a harminc felé én sem szívtam még soha életemben. Sőt, sok embert ismerek, akik szintén így vannak vele. Szerintem sem olyan nagy dolog. És ez nem azon múlik, hogy valaki mennyire kíváncsi típus, ez csak döntés kérdése. Engem pl. nem érdekel a dohányzás, és kész. Soha nem éreztem késztetést arra, hogy kipróbáljam, csak azért, mert a környezetemben sokan dohányoztak. És igazából jól is tettem.
2017. febr. 22. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehetne elterjedtebb. Sokan, főleg fiatalon, nem gondolják végig, hogy jó esetben is egy fölösleges kitérő, rossz esetben egy kellemetlen zsákutca az egész. Annyit inkább fizetek arra, hogy keményebb, kitartóbb, gyorsabb legyek, vagy egye fene, édességre meg chipsre, még mindig derűsebb és nem büdös tőle minden. :)
2017. febr. 22. 19:34
 13/22 Metionin ***** válasza:
Valószínűleg nem látja értelmét/szükségét. Én 26 vagyok de sohasem cigiztem, anno 16 évesen szívtam egy slukkot az egyik barátoméból, megállapítottam hogy ez bűnrossz és ennyi.
2017. febr. 22. 20:07
 14/22 anonim válasza:

11-es!

" És ez nem azon múlik, hogy valaki mennyire kíváncsi típus, ez csak döntés kérdése. Engem pl. nem érdekel a dohányzás, és kész."

A "nem érdekel" inkább kíváncsiság(hiánya), mintsem, egy döntés. Nem gondolod?

2017. febr. 22. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez döntés kérdése. Egyszer eldöntöttem magamban, hogy soha nem fogom kipróbálni, pedig nagyon sokan kínáltak már, illetve sokan dohányoztak körülöttem. Ennek ellenére mégsem éreztem soha annak a szükségét, hogy rágyújtsak. Tök mindegy azon lovagolni, hogy kíváncsi vagyok-e rá, vagy sem. Mivel eldöntöttem, hogy nem fogok úgysem dohányozni soha, így kíváncsi sem vagyok rá. :) Az egész téma nem érdekel. Csak ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok kíváncsi természet, mert a világban pont hogy sok dolog érdekel, de ez nem.
2017. febr. 22. 22:40
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként, aki azt meséli be magának, hogy azért dohányzik, mert kíváncsi volt rá, az csak ezzel gyógyítgatja a lelkét, hogy ő kíváncsi természet... Hát elég szánalmas az ilyen érvelés. Az én szememben az ilyen ember nem kíváncsi természet, hanem gyenge jellem, aki nem tud ellenállni annak, hogy a környezetében mindenki bagózik. És csak azért csinálja ő is, mert mindenki. Ez neked a kíváncsiság természete? Hagyjuk már. A kíváncsiság nem ezt jelenti. Te csak birka módjára követed a többit, nem vagy te kíváncsi. Inkább csak gyenge jellem.
2017. febr. 22. 22:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Te nagyon buta vagy utolsó. :) Körülöttem senki sem cigizett, mikor én elkezdtem, ennyit a birkáról. :* Igen kíváncsi voltam, és az vagyok, nem gyenge, pont hogy erős jellem, aki mindent meg akar tapasztalni az életben, a mindent vedd szó szerint. :) Puszi kis butus. :*
2017. febr. 22. 22:49
 18/22 anonim válasza:
Egyszerűen, szerencsés. Azért szerencsés, mert a dohányzást az agya, egy negatívumként értelmezte. És a közhiedelemmel ellentétben, a döntéshez ennek, a legkisebb köze sincs.
2017. febr. 23. 10:12
 19/22 homo ludensz ***** válasza:
75%

Nincs ebben semmi különlegesség mivel ez egy mostani állapota az adott személynek. Élhet még 50 évet és az aluljáróban köt ki egy kartonpapíron akkor lehet hogy kannás bort szürcsölget és cigizik a kukázott paplan alól.

22 év az még igen kevés oldalát tálalja oda az életnek ezt a magam példáján mértem le.

Talán az mondhat egy két pozitív vonást magáról aki tolószékben pingpongozik vagy kardozik a paralimpián és éremmel gurul haza. Ő már nem a cigit győzte le hanem a saját székhez kötöttségét.

2017. febr. 23. 10:33
 20/22 anonim ***** válasza:
#17 - te kezdted a minősítgetést, és a sértegetést, holott én csak a véleményemet mondtam el. Amit a birkákról írtam, az erre volt visszavágó. De úgy látom, folytatod is. Nem fogok felesleges vagdalkozásokba belemenni, mert nem az én stílusom ez. Ha szerinted csak azért nem kíváncsi természet valaki, mert nem érdekli a dohányzás, akkor te vagy a buta...
2017. febr. 23. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!