Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj hogy annyira...

Velem van a baj hogy annyira nem érdekel hogy melyik régi ismerősöm hol lett igazgató?

Figyelt kérdés
Nézegettem régi ismerősöket, osztálytársakat, némelyikük itt meg ott igazgató, ügyvezető igazgató, HR igazgató, üzletfejlesztési igazgató, stb. Linkedin profilon feszítenek öltöny nyakkendőben, nézem 500 connection, profil 2 oldal. Engem meg ez annyira nem is érdekel, lehet nem is fizetik meg neki se azt a sok nyűgöt amit el kell viselnie, pl. egy Hr igazgatónak, kiadja az ügyvezető hogy 5 Ft-ból szerezzen embert 1 héten belül, stb. Nekem sosem volt igazán semmilyen komoly vezetői beosztásom, de megmondom én ezeket nem is veszem annyira komolyan, pedig sok munkahelyen megfordultam már, és figyelgettem az ilyen vezetőket, igazgatókat. Vélemények?
2017. febr. 15. 11:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azon a részen én is nagyot nevettem, mert ilyen és ennyi intelligenciával örülhet, ha elvégzi az érettségit valaki. A kérdezőnek fáj, ha valaki jobban él nála, ehhez akart sajnálókat szerezni, de nem sikerült és ez piszkálja az önérzetét. Ahelyett, hogy bölcsen elfogadná a sorsát, inkább idegenek magánéletébe tolakodik, és itt vergődik. Szánalmas!
2017. febr. 15. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!