Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj hogy annyira...

Velem van a baj hogy annyira nem érdekel hogy melyik régi ismerősöm hol lett igazgató?

Figyelt kérdés
Nézegettem régi ismerősöket, osztálytársakat, némelyikük itt meg ott igazgató, ügyvezető igazgató, HR igazgató, üzletfejlesztési igazgató, stb. Linkedin profilon feszítenek öltöny nyakkendőben, nézem 500 connection, profil 2 oldal. Engem meg ez annyira nem is érdekel, lehet nem is fizetik meg neki se azt a sok nyűgöt amit el kell viselnie, pl. egy Hr igazgatónak, kiadja az ügyvezető hogy 5 Ft-ból szerezzen embert 1 héten belül, stb. Nekem sosem volt igazán semmilyen komoly vezetői beosztásom, de megmondom én ezeket nem is veszem annyira komolyan, pedig sok munkahelyen megfordultam már, és figyelgettem az ilyen vezetőket, igazgatókat. Vélemények?
2017. febr. 15. 11:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem erdekel mit nezegeted oket?
2017. febr. 15. 11:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érdekelne nem nézned és nem írnál ki róluk kérdést.

Szerintem nem csak érdekel hanem irigyled is őket.

2017. febr. 15. 11:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Irigy vagy? Minek nézegeted ha nem érdekel? Az írásodból az jön le, hogy nagyon is rá vagy kattanva a témára és xarnak érzed magad hozzájuk képest.
2017. febr. 15. 11:52
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy rájuk.

Magamat is tartom valamire.

Csak eszembe jutott pár ilyen arc régről, és beírtam a neveket google-ba.

Nevetek rajta.

2017. febr. 15. 11:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem érdekel és irigy vagy rájuk

23F

2017. febr. 15. 12:00
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nevetek rajta."

Aha, persze. Valojaban meg sargulsz az irigysegtol.

2017. febr. 15. 12:04
 7/21 A kérdező kommentje:

Én ezt akkor sem tudom komolyan venni.

De lehet bennem van a hiba.

Bármennyire mondja bárki nem vagyok irigy, ha mondom.

2017. febr. 15. 12:09
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor nem nézegetnéd és főleg nem írnál ki róla kérdést. Én tényleg nem nézek fb-ot és hasonlókat, mert engem tényleg nem érdekel, hogy kivel mi van, írjon rám, ha akar valamit, plusz ha valaki milliárdos lett, egészségére, én nem fogok irigykedni rá, örülök neki ha jól érzi magát. Semmi gond nincs azzal, ha valaki hr, vagy ilyen-olyan igazgató. Nem értem ez neked miért baj.
2017. febr. 15. 12:15
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Látványosan játszod itt hogy nem érdekel és abban reménykedsz hogy hátha majd lesz aki egyetért veled, mert az talán könnyít a lelkeden és megnyugszol, hogy jajj hát mást sem érdekli, hogy az összes ismerőse többre vitte mint ő, akkor téged sem.

Leegyszerűsítve mások véleménytől várod hogy eloszlassák a benned lévő irigységet.

Ergo a kérdésedre a válaszom: igen veled van baj, de nem azért amiért gondolod, hanem azért mert irigy vagy!

2017. febr. 15. 12:32
 10/21 A kérdező kommentje:

De miért is vitte többre, azért mert valaki a kocsmában???

Nekem Magyarország legmagasabb szintű oklevele van, a top diploma, és az nem a jogász mint ami Orbánnak van meg a haveroknak, ezeknek a kocsmatöltelékeknek.

Na.

2017. febr. 15. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!