Velem van a baj hogy annyira nem érdekel hogy melyik régi
ismerősöm hol lett igazgató?
Figyelt kérdés
Nézegettem régi ismerősöket, osztálytársakat, némelyikük itt meg ott igazgató, ügyvezető igazgató, HR igazgató, üzletfejlesztési igazgató, stb. Linkedin profilon feszítenek öltöny nyakkendőben, nézem 500 connection, profil 2 oldal. Engem meg ez annyira nem is érdekel, lehet nem is fizetik meg neki se azt a sok nyűgöt amit el kell viselnie, pl. egy Hr igazgatónak, kiadja az ügyvezető hogy 5 Ft-ból szerezzen embert 1 héten belül, stb. Nekem sosem volt igazán semmilyen komoly vezetői beosztásom, de megmondom én ezeket nem is veszem annyira komolyan, pedig sok munkahelyen megfordultam már, és figyelgettem az ilyen vezetőket, igazgatókat. Vélemények?
tök mind1 mid van, irigy vagy és nem tartasz ott ahol ők és ez fáj neked...
23F
2017. febr. 15. 12:39
12/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valaki?
Kérem valaki magyarázza már el, mire is vitték ezek az emberek???
Igazgató=kocsmafőnök, és ez nem vagyok, tehát irigy vagyok. Ja köszi.
2017. febr. 15. 12:44
13/21 anonim válasza:
"Kérem valaki magyarázza már el, mire is vitték ezek az emberek???"
Oké tegyük fel hogy semmire. De akkor miért van az hogy te foglalkozol velük a neten, itt vergődsz egy részben provokatív kérdéssel, míg ők vígan élik az életüket, és sz..arnak rá mi van veled? hm?
2017. febr. 15. 12:47
14/21 anonim válasza:
Ha nem érdekel, akkor minek kérdezed? -_- Örülj a diplomádnak és foglalkozz a saját magánéleteddel! Ne akarj más pénztárcájában turkálni, ez privát dolog. Lehet, hogy ők igen sokat tettek azért, hogy elérjék ezeket, te pedig a diplomád mellett hozzájuk képest nem vitted többre, mint hogy az idődet erre az irigykedésre pazarlod. Miért bántja az önérzetedet, hogy ők pénzt, tanulást, munkát, és energiát fektettek valamibe, ami nekik tetszik?! Miért fáj neked az, hogy abba dolgoznak, ami nekik tetszik és nincs felettesük aki szabályozza őket?! Mit értek el? Mindent, ha ez volt az álmuk: Pénzt fektettek bele, tanultak, rengeteg időt és munkát fektettek bele és több mint valószínű jól élnek. De ez mint említettem privát, az ő magánügyük. Még maga a kérdés is tenyérbemászó!!!
2017. febr. 15. 13:36
15/21 A kérdező kommentje:
Ne haragudj már miért tenyérbemászó a kérdés?
Egyébként szép kis mesét adtál elő, gratulálok neked.
Na jól van fiúk, kösz mindenkinek, topic bezárva.
2017. febr. 15. 13:40
16/21 anonim válasza:
te önigazolásra vágytál és nem kaptad meg...
de ettől még mindig irigy vagy és nem igaz, hogy nem érdekel, mert akkor nem foglalkoznál ennyit a dologgal...
ez van lehet ők "csak egy kocsma igazgatók" de te mégis rájuk vagy irigy...
23F
2017. febr. 15. 13:45
17/21 anonim válasza:
Amennyit szenvedsz rajta ilyen erőszakosan az már beteges! Az irigység leg egészségtelenebb foka. Hiába van neked bármid, te mégsem vitted többre, még annyira se mint ők, s neked barátom ez fáj, megöl a sárga irigység! Te sem vitted többre, sőt mint írtad nem voltál ilyen vezetői pozícióban, mint diplomás ember, akkor mit akarsz versengeni olyan emberekkel, akik a főnökeid lehetnének, mert akkora beosztásban vannak?! Te még ENNYI SEM VAGY! Akkor jobb, ha visszaszedsz az arcoskodásból, mert így csak te magad vagy a közröhely tárgya! Hiába fetrengsz, hiába nevetsz rajtuk mint írod, ezt mind mind az irigység teszi, s bár nekünk tagadhatod (már hiába, többszörösen elárultad magad!) magadat úgysem tudod becsapni! Hogy mire vitték? KÉRDEZD MEG TŐLÜK! Majd ők is elegánsan elküldenek a fenébe a privát szférájuk megsértése miatt, vagy az irigységből adódó idegösszeomlásod végett fognak szánalomból sajnálni. Esetleg ők is kinevetnek téged, vagy tudomást sem vesznek rólad! Próbáld ki, majd megtudod! ;)
2017. febr. 15. 13:51
18/21 anonim válasza:
Hogy felhúztad magad, ez tényleg beteges :'D hát kíváncsi voltál, ott a válasz! Nem mese, ez a járható út ahhoz, hogy sikeres ember legyen valaki. Te nem ezt a választ kaptad, inkább nem elégszel meg vele. A kérdésed és te magad az szánalmas, és egy ILYEN MAGADFAJTA BUTA, PRIMITÍV EMBERKÉNEK MÉG SOKAT KÉNE TANULNI, MŰVELŐDNI! De azért jobbulást kívánok, az idő eltompítja az irigység okozta fájdalmaid szánalmas, irigy, buta kérdező!
2017. febr. 15. 13:57
19/21 anonim válasza:
XDDD Emberek! Ez kamu kérdés lesz! Ilyen nem létezik, hogy valakinek ennyire nincs élete! :'D De ha igaz, én nem lennék a kérdező helyében!
2017. febr. 15. 14:03
20/21 anonim válasza:
"Nekem Magyarország legmagasabb szintű oklevele van, a top diploma"
Ezen jót röhögtem. Milyen fokozat az a top diploma hm??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!