Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy régi barát bejelölt...

Egy régi barát bejelölt fb-on, azóta minden nap ír vagy felhív, hogyan állítsam le? Nekem ez már túl sok.

Figyelt kérdés

Elkezdtünk beszélgetni messengeren, elmeséltem, hogy mennyire kisiklott az életem.

Neki sincs túl sok emberi kapcsolata, így azt mondta, majd ő kirángat a depresszióból, menjünk el ide, menjünk el oda.

De én nem vagyok ilyen.

Azóta félve lépek be, mert abban a pillanatban, ahogy belépek, máris rám ír, hogy mi újság, milyen napom van, stb.

Ha meg nem lépek be, akkor esténként felhív.

De nekem ez már túlzás, hogy mondjam meg neki, hogy állj?

Nem akarok bunkó lenni, nem akarom megsérteni, de valahogy közölni akarom vele, de semmiképp sem így, hogy "ez nekem sok".

2017. febr. 13. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy, és ő férfi, akkor lehet hogy szeretne veled közös magánéletet.
2017. febr. 13. 12:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Pedig az lenne a legjobb, ha egyenes lennél és a szemébe mondanád, hogy túl sok.

De lehet úgy is, hogy nem reagálsz az üzeneteire/hívásaira és akkor majdcsak megunja , bár szerintem ez sértőbb , mintha őszinte vagy.

2017. febr. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!