Ti mit gondoltok arról, hogy tisztelni kéne valakit azért mert idős?
#2 mindenkinek helyett mindegyikneket akartam. Tehát megadom alapjáraton a tiszteletet az öregeknek.
Nem nem úgy beszélek velük mint a haverjaimmal bár ha nincs válaszod a kérdésre akkor nem értem hogy miért írsz.
Nem. Van egy kötelező tisztelet embertársaim felé, aztán ha eljátssza, onnantól nem tisztelem.
A kor szerintem nem érdem, de természetesen figyelembe vehetjük, mert valamit azért tud számítani a tapasztalat. Még ha van is, aki 10 év alatt többet él, mint más 50 alatt.
A tapló kérdező csak olyan válaszokat szeretne kapni, hogy "igen, mindenki utálja az időseket".
Aki mást ír az neki nem jó és leugatja.
Sajnos rendkívül lebunkósodott a társadalom, ez az ilyen kérdésekből is látszódik.
Amúgy azt szokták mondani, hogy "tiszteld a korát".
Tiszteld azt, hogy azt amik körülvesznek, azt mind az idősebbek építették vagy gyártották le. (Igen, még a szutyok telefonodat is.)
Persze nem gondolták, hogy egy ilyen tahó hálátlan nemzedéknek, akiknek az az összes életcéljuk, hogy legyen egy okostelefonjuk amin kizárólak magukat szelfizik a f @ s z b ú ú ú k r a, meg legyen egy tetkó a s e g g ü k ö n.
#10 írta:
"Amúgy azt szokták mondani, hogy "tiszteld a korát". Tiszteld azt, hogy azt amik körülvesznek, azt mind az idősebbek építették vagy gyártották le. (Igen, még a szutyok telefonodat is.)"
Igen, ezeket az embereket tiszteltem, de nem pusztán az éveik miatt, hanem azért, AHOGYAN leélték az éveiket.
De mielőtt könnyekig hatódnánk: mit tiszteljek azokon, akik nem építettek, hanem egész életükben csak romboltak, vagy élősködtek, vagy a kocsmázáson, vagy sorozatbámuláson kívül szinte semmit nem csináltak? Belőlük is ugyanúgy idős emberek lettek!
#1-es válaszadó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!