Lányok, Hölgyek, Nők, Asszonyok! Ti mit gondoltok magatokról, mint jellemről?
Mit szerettek a legjobban magatokban és min változtatnátok leginkább?
Életkor is fontos lenne, köszi. :)
Azt szeretem magamban hogy szeretek olvasni,beszélgetni a barátaimmal, jól rajzolok.
Azon változtatnának hogy ha valaki felbosszant ne legyek ideges, meg ne legyek ennyire félénk.
14/l
Szeretem magamban: Belsőleg-minden kudarcból felállok, és összeszedem magam akármi is történjen. Külsőleg-az arcom.
Nem szeretem magamban: Belsőleg-stressz apró dolgokon. Külsőleg-alakom.
+: iszonyú teherbírásom van (lelki teher, munkahelyi nyomás..stb), hatalmas küzdő vagyok, kedves, segítőkész és borzasztóan tudok szeretni
-: sajnos belül eléggé megtörtem már, ha egyedül vagyok hajlamos vagyok az önsajnálat legmélyebb bugyraiba merülni, a másik pedig, hogyha azt érzem szeretnek, képes vagyok mindent beáldozni érte /és csak mikor koppanok utána térek észhez/.. Igazából túl könnyen manipulálnak, azok, akik meglátják a rést a pajzson. Sokkal jobb mindig keménynek mutatkozni, elijeszteni az embereket, de valahogy ígyis sikerül egy-két gonosznak túl közel kerülni.. 26/N
Szeretem magamban: a segítőkészségem; a megbízhatóságom, hogy lehet rám számítani minden téren; a humorom; a kíváncsiságom; a nyitottságom és az egyenességem ( bár ez néha rosszul sül el).
Változásra szorulok ilyen téren: kissé türelmetlen tudok lenni; hamar felkapom néha a vizet; könnyen feladom a dolgokat; halogatós és kissé lusta vagyok; naiv vagyok.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!