Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy nem vagyok jó semmiben? :/
Ezalatt ilyen külön elfoglaltsagokat értek. Mert amúgy jo tanuló vagyok. Kitűnő voltam eddig mindig. Szerelem terén is rendben vagyok. ;) Sok barátom van.
De annyira rossz, hogy nem vagyok sulin kívül "VALAKI" (mert amúgy nyelvtan az nagyon megy, minden versenyt megnyerek).
Mindenki jo valamiben. Pl.: profi zongorázó, aranyérmes úszó, jó énekes, jo színész. De én?
Kiskoromban elkezdtem karatézni, nagyon szerettem! De sajna nem voltam jo benne... Ugyanez megtörtént hip-hoppal és zongorával is. Most énekkara járok, de nem érzem, hogy jo lennék. Azt állítják, hogy jo a hangom, de en érzem, hogy nem. :/ Pedig egyszerűen el sem lehet mondani, hogy mennyire szeretek énekelni. 😢
Talan a rajz az, amiben a legjobban remekelek (külön elfoglaltsagok közül), de az is inkább sulis cucc.
Most mit tegyek, hogy ki tudjam heverni ezt? Ugy érzem, hogy értéktelen ember vagyok. 😢
"Mindenki jo valamiben. Pl.: profi zongorázó, aranyérmes úszó, jó énekes, jo színész. De én?"
hol élsz te? A legtöbb ember nem jó tanuló és nem jó semmiben, max. inni, hazudozni, félrelépni tud jól.
Torz képed van a világról, ez a cikk pontosan leírja
Örülj, hogy van eszed, nem mindenki kap belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!