Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy nem vagyok jó semmiben? :/

Figyelt kérdés

Ezalatt ilyen külön elfoglaltsagokat értek. Mert amúgy jo tanuló vagyok. Kitűnő voltam eddig mindig. Szerelem terén is rendben vagyok. ;) Sok barátom van.

De annyira rossz, hogy nem vagyok sulin kívül "VALAKI" (mert amúgy nyelvtan az nagyon megy, minden versenyt megnyerek).

Mindenki jo valamiben. Pl.: profi zongorázó, aranyérmes úszó, jó énekes, jo színész. De én?

Kiskoromban elkezdtem karatézni, nagyon szerettem! De sajna nem voltam jo benne... Ugyanez megtörtént hip-hoppal és zongorával is. Most énekkara járok, de nem érzem, hogy jo lennék. Azt állítják, hogy jo a hangom, de en érzem, hogy nem. :/ Pedig egyszerűen el sem lehet mondani, hogy mennyire szeretek énekelni. 😢

Talan a rajz az, amiben a legjobban remekelek (külön elfoglaltsagok közül), de az is inkább sulis cucc.

Most mit tegyek, hogy ki tudjam heverni ezt? Ugy érzem, hogy értéktelen ember vagyok. 😢

2017. febr. 1. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is szépen rajzoltam kiskoromban és még most is. Énekelni abszolút nem tudok, sportban mindig is béna voltam. Nekem sincsen rejtett tehetségem. De viszont lány létemre simán elvezetek egy teherautót ( bárkinek sikerülne csak gyakorolni kell .) Nem kell hogy mindenki jó legyen valamiben, elég ha azt csinálod amit szeretsz és ez a fontos.
2017. febr. 1. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki jo valamiben. Pl.: profi zongorázó, aranyérmes úszó, jó énekes, jo színész. De én?"

hol élsz te? A legtöbb ember nem jó tanuló és nem jó semmiben, max. inni, hazudozni, félrelépni tud jól.

2017. febr. 1. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Buta vagy. :) Miért gondolkodsz ilyen sarkosan? Szokj le róla, és ha lány vagy, mutass rajzokat!
2017. febr. 1. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Torz képed van a világról, ez a cikk pontosan leírja

[link]

Örülj, hogy van eszed, nem mindenki kap belőle.

2017. febr. 2. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!