Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem semmiben sem vagyok...

Úgy érzem semmiben sem vagyok jó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim és a körülöttem élő emberek mind jók valamiben. Valaki jó tanuló, sportoló, stb. Én nem tanulok jól, (4,3 körüli az átlagom), nem vagyok jó a sportolásban, énekelni valamennyire tudok, és rajzolni is, de közel sem vagyok kiemelkedően jó egyikből sem. Úgy érzem haszontalan vagyok és, hogy mindenki jobb nálam.
2014. dec. 20. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
kisebbsegi komplexusod van, menj el pszichologushoz.
2014. dec. 20. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem senki sem születik a legjobbnak bármiből is. A körülötted lévő emberek is fektetek energiát a dolgokba, hogy kiemelkedőek legyenek. Találd meg azt, ami érdekel és fejleszd magad belőle! :) Mindennek a kitartás a kulcsa.
2014. dec. 20. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:

vannak emberek akik semmiben se jók

dolgozz rendesen, élj normálisan, segíts a többieknek

akkor nem leszel haszontalan

2014. dec. 20. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert miért is kéne bármiben is a legjobbnak lenni ?

Mindenki attól tart hogy nehogy átlagos legyen.

És pont ez az a félelem ami átlagossá tesz hogy senki nem akar az lenni.

Múltkor láttam egy műsort a spektrumon ami a szépségről szólt. Többnyire lány arcokat mutattak, és mi volt a végkövetkeztetés ?

Minél átlagosabb valaki annál vonzóbb.

Mutattak két átlagosnak mondott lány arcot és egymásba rakták őket egy számítógépes program segítségével, és tényleg lett belőle egy még szebb.

Szóval miért is kéne menekülni a dolog elől ?

De abban sincsen semmi rossz ha valamiben kiemelkedő szeretnél lenni, ebben az esetben az előző válaszadó tanácsa lép érvénybe vagyis csinálj olyat amit szeretsz és napról napra fejleszd magad benne.

2014. dec. 20. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Bizonyosan kaptál visszajelzést a környezetedtől (szülők,testvérek,osztálytársak,nagyszülők stb)részéről,mi az a terület amiben jó vagy,vagy jobb lehetnél! Számtalan terület van még amihez még nem érkeztél meg! Pszichológus helyett próbálkozzál:számítógép,idegen nyelv ismeret,kereskedelem,szervezés (akár családi összejövetelek megszervezése vagy kirándulások),kommunikáció.Mégis mi lenne az ami nagyon érdekel?
2014. dec. 21. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!