Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha 23 évesen azt érzem, hogy...

Ha 23 évesen azt érzem, hogy nem vagyok jó semmiben, akkor nem is vagyok, vagy talán csak még nem fedeztem fel?

Figyelt kérdés

Elnézem jó pár ismerősöm, és mindenkinek olyan jó... :(

Tehetséges valamiben,vagy ha nem az, akkor a szülei támogatják, jó munkát szereznek nekik stb...

Azt érzem, hogy nem vagyok jó semmiben...

Jelenleg még egyetemen tanulok (csúsztam :S), mellette dolgozok egy gyorsétteremben, de tudom, nem fogok abban dolgozni, amit tanulok, mert megutáltam, illetve nem is megy annyira, mint anno gondoltam, hogy menni fog.

Ki szeretnék menni külföldre, de ahhoz is pénz kell.

Nincs pénzem, se párkapcsolatom, se családom.

Egyedül anyukám van, aki munkanélküli. Jelenleg Vele élek, így mindkettőnknek jobb anyagilag (is).

El vagyok keseredve...

Régen olyan sok álmom volt: szívesen lettem volna balett oktató, de sose volt pénzünk arra, hogy balett iskolába járjak, mostanra... mostanra meg már késő...

Szívesen lettem volna állatorvos, de a kémiához (enyhén szólva) nincs affinitásom. Nem tudok rajzolni, se énekelni, se hangszeren játszani...

Olyan szánalmasnak tartom magam. :S

Az elmúlt 1,5 éve szorongásos-depresszív zavart állapítottak meg nálam, most már legalább gyógyszereken élek... -_- Ez is zavar, hogy gyógyszereken kell, hogy éljek, másrészt, úgy érzem magam, nem jutok egyről a kettőre...

El vagyok keseredve, egy nullának érzem magam, és nem azért érzem így, mert önbizalomhiányos vagyok, hanem mert nem tudtam elérni semmit ebben az életben idáig...

Semmiben nem vagyok jó.

Talán még nem találtam meg a rejtett képességeimet? Vagy örökre ilyen maradok? Ilyen semmirevaló?

2014. jún. 2. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy miben vagy tehetséges. Lehet semmiben. De élvezd és sz.rd le az életet.
2014. jún. 2. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
De van olyan dolog, amit szeretsz csinálni szabadidődben, vagy úgy érzed leköt? Ha állatorvos szerettél volna lenni, lehet, hogy szívesen tenyésztenél mondjuk pisztrángot vagy harci kutyákat? Most mit tanulsz és miért utáltad meg? Mert néha csak ilyen agyi dolgokon múlik, hogy szeretünk-e valamit vagy nem. Hátha van benne azért egy pici rész, amit mégis élvezel. Tényleg kellene egy kis önbizalom és nyitott legyél, amerre mész, mindenféle dolgok iránt. Még fiatal vagy, biztosan meg fogod találni azt a munkát, ami kielégít, de ehhez hinni is kell és tenni is.
2014. jún. 2. 20:06
 3/4 yuda ***** válasza:

Általában az emberek abban jók, amivel sokat foglalkoznak.

Azzal foglalkoznak sokat, ami érdekli őket.

Szintén általánosságban tudom mondani, hogy az emberek többsége egy-, vagy csak kevés dologban jó igazán.

Miért?

Mert ha túl sok dologgal foglalkozik, -persze kell a széles látókör és általános műveltség- de csak abban tud kiugró lenni, ha valamiben elmélyed, valamire specializálódik.

Ez szerintem logikus is, ha belegondolsz.

Mielőtt azt gondolnád, hogy valamiben igazán jónak lenni egy egész élet is kevés, elárulom, hogy nem így van. Ha most belefogsz valamibe akkor nagyjából 3 év alatt kifejezetten alaposabb és minőségibb tudásod lesz, mint az átlag embernek.

2014. jún. 3. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez a világ csak a legjobbaknak kedvez, azért nem kell kétségbe esned. A lényeg az, hogy foglalkozz azzal, amit szeretsz. Még akkor is, ha kevés pénzért, vagy legalább a szabad idődben, ha másképpen nem megy. Hogy nem vagy az első tízben? Kit érdekel? Téged se érdekeljen, ha valaki biggyeszti a száját.
2014. jún. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!