Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy semmiben sem vagyok jó?
Figyelt kérdés
Szép sem vagyok
A hajam is rossz
Az ágyban kb. Egy nagy nulla vagyok
Nehezen barátkozok,mert félek
Csúfoltak egész általánosban..17/L
2014. máj. 3. 15:05
1/6 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy csúnya vagy? Képet csatolhatnál.
Honnan veszed hogy nulla vagy az ágyban? Engem kipróbálhatnál. :'D
2/6 anonim válasza:
Szerintem azért érzed úgy, mert véleményed szerint:
Szép sem vagy
A hajad is rossz
Az ágyban kb. Egy nagy nulla vagy
Nehezen barátkozol,mert félsz
Csúfoltak egész általánosban..
De ez csak tipp.
3/6 PearlDiver válasza:
Kevés az önbizalmad, ezen dolgozz. A filmekben szokták mondani, hogy kövesd az álmaidat és ne foglalkozz mással, akkor menni fog, hát ez így nem teljesen igaz, de nem is rossz ötlet.
4/6 anonim válasza:
Kedves leányzó, ez az egész amit leírtál magadról, hidd el nekem a fejedben kezdődik, s ott is dől el. Ha szépnek akarod érezni magad, ha jó akarsz lenni az ágyban, jó társaság szeretnél lenni, a kezdet minden téren ugyan az. Szeretned kell magad, s elhinned magadról, hogy te igen is jó vagy ebben, és abban. Kialakul ebből egy magabiztosság, ami pedig ezt sugározza, s így állnak majd hozzád. Ne légy ennyire szigorú önmagaddal, fel a fejjel, s ne félj!
5/6 anonim válasza:
Annyira nem lehetsz csúnya, ha volt már alkalmad kideríteni, hogy milyen jó vagy az ágyban, ha érted, hogy mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!