Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem érzem magam semmiben...

Miért nem érzem magam semmiben tehetségesnek? Mit tegyek? 18 / L

Figyelt kérdés
Amikor táncolok vagy éneklek vagy rajzolok, vagy bármi. Ebben a háromban állítólag nem vagyok rossz (főleg a tánc meg a rajz). De ha beállok a tükör elé és elkezdek táncolni, akkor nem azt látom, hogy de jól megy, hanem hogy "úristen. ez annyira ÉN vagyok" és valamiért nem tetszik. jó a mozgásom, meg oké minden. Csak nem szeretem, hogy ezt én csinálom. Mindig bénának érzem magam. Hogy nekem soha nem úgy sikerül semmi, mint másnak. A rajzaim is, hiába szépek valahogy annyira Én tükröződök vissza belőlük, hogy nem tetszik. Mindennel így vagyok, így nem találok olyan dolgot, amit úgy csinálnék, hogy nem jön elő ez az érzés. Lehet, hogy csak egy sima, tehetségtelen ember vagyok, akit annyival áldott meg a sors, hogy jó a mozgása. (Amihez nem hiszem, hogy nagy tehetség kell). Vagy ennyire utálnám magam... tényleg nem tudok már mire gondolni.

2013. jún. 13. 00:56
 1/3 anonim ***** válasza:
az kell hogy te tükröződj vissza ezekből:) inkább azzal lehet a gond hogy nem fogadod el magadat
2013. jún. 13. 01:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tehetség a gond, hanem önbizalom...
2013. jún. 13. 11:33
 3/3 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz :)
2013. jún. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!