Csak én nem szoktam SOHA hálapénzt adni az orvosoknak?
Figyelt kérdés
Az orvosnak az a feladata, hogy elláson ha valami bajom van. Műtét/kivizsgálás stb. Ezért ő pénzt kap, fizetést. Nem csak nekik pocsék a fizetésük az országban szóval senki ne jöjjön a "jaj de azért sajnálom őket mert sokat tanultak dumával."
Amikor anyám is dugdozza oda az orvosnak az 5 ezer ft-okat.. és akkor megkérdezem tőle, hogy ettől most jobban érzed magad ? Válaszolni már nem tud rá bezzeg. Szóval komolyan nem értem ennek mi értelme van.
2017. jan. 27. 15:10
21/21 anonim válasza:
Én sem adok soha, SOHA hálapénzt.Szerintem teljesen illegalizálni kellene.Orvosi kezelésért, ellátásért pénzt vagy bármi mást ajánlani, ígérni ,adni , elfogadni , elvárni , kérni szigorúan tilos.( Persze az orvosok fizetése más ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!