Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ha senki nem...

Szerintetek ha senki nem próbálkozik nálam, az arra utal, hogy ronda vagyok? 18L

Figyelt kérdés

Általánosban sokat csúfoltak a külsőm miatt, bár akkor tényleg elég igénytelen voltam, az anyám nem engedte, hogy szőrtelenitsek pl, nem hordhattam olyan ruhákat, amik tetszenek és jól állnak, hanem csak azokat vehettem fel, amiket ő rám adott..

De azóta eltelt pár év és vettem nomálisabb ruhákat, meg megnövesztettem a hajam, ilyesmik, szóval összességében igényesebb lettem, valamint azt gondoltam, általános óta az arcom is változott valamennyit és már nem lehetek annyira ocsmány, mint akkor. De mégse volt még barátom és nem úgy tűnik, mintha a fiúk megnéznének vagy valami, sőt..Amikor ülök pl. a buszon, az emberek mintha undorodnának tőlem és csak akkor ül bárki is mellém, amikor már tele van a busz és az összes többi helyet elfoglalták..Meg a másik, ami aggaszt, hogy azt, hogy senki nem akar ismerkedni velem, ráfoghatnám arra, hogy csendes vagyok és sehova nem járok el, csak minden nap elmegyek az iskolába, aztán hazajövök, hétvégén meg egész nap a szobámban ülök és tanulok, de rájöttem, hogy ez sem "mentség" erre, mert van egy barátnőm, aki full ugyanilyen, mint én, mégis mióta kirakott magáról egy db képet facebook-ra, naponta irnak rá idegen pasik, hogy ismerkedni szeretnének vele..Meg az iskolában is nyomulnak rá páran, amikor együtt bemegyünk mondjuk reggel, a fiúk csak neki köszönnek, meg csak tőle kérdezgetik, hogy hogy van..

Én nem látom magam annyira menthetetlenül rondának, de mégis ez van..Szóval mégis az lennék? Vagy mi más oka lehet még, hogy igy viselkednek velem az emberek?

2017. jan. 14. 13:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy bizonyitom ezt, amikor még nem is láttál és lehet, tényleg csak annyi van, hogy olyan ronda vagyok, hogy szivesebben odaülnek előbb a normális kinézetű emberek mellé és csak utána mellém?
2017. jan. 14. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Küldj egy képet és akkor tudunk valamit mondani. Önmagában, a történet alapján semmi biztosat.
2017. jan. 14. 22:50
 13/13 Firedoom ***** válasza:
33%
Na egen. Ennyibol semmit nem tudok/tudunk mondani (ujat biztosan nem). Kuldj egy kepet es megprobalunk valami haszbosat is ossze hozni
2017. jan. 15. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!