Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ha senki nem...

Szerintetek ha senki nem próbálkozik nálam, az arra utal, hogy ronda vagyok? 18L

Figyelt kérdés

Általánosban sokat csúfoltak a külsőm miatt, bár akkor tényleg elég igénytelen voltam, az anyám nem engedte, hogy szőrtelenitsek pl, nem hordhattam olyan ruhákat, amik tetszenek és jól állnak, hanem csak azokat vehettem fel, amiket ő rám adott..

De azóta eltelt pár év és vettem nomálisabb ruhákat, meg megnövesztettem a hajam, ilyesmik, szóval összességében igényesebb lettem, valamint azt gondoltam, általános óta az arcom is változott valamennyit és már nem lehetek annyira ocsmány, mint akkor. De mégse volt még barátom és nem úgy tűnik, mintha a fiúk megnéznének vagy valami, sőt..Amikor ülök pl. a buszon, az emberek mintha undorodnának tőlem és csak akkor ül bárki is mellém, amikor már tele van a busz és az összes többi helyet elfoglalták..Meg a másik, ami aggaszt, hogy azt, hogy senki nem akar ismerkedni velem, ráfoghatnám arra, hogy csendes vagyok és sehova nem járok el, csak minden nap elmegyek az iskolába, aztán hazajövök, hétvégén meg egész nap a szobámban ülök és tanulok, de rájöttem, hogy ez sem "mentség" erre, mert van egy barátnőm, aki full ugyanilyen, mint én, mégis mióta kirakott magáról egy db képet facebook-ra, naponta irnak rá idegen pasik, hogy ismerkedni szeretnének vele..Meg az iskolában is nyomulnak rá páran, amikor együtt bemegyünk mondjuk reggel, a fiúk csak neki köszönnek, meg csak tőle kérdezgetik, hogy hogy van..

Én nem látom magam annyira menthetetlenül rondának, de mégis ez van..Szóval mégis az lennék? Vagy mi más oka lehet még, hogy igy viselkednek velem az emberek?

2017. jan. 14. 13:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt jelenti. Inkább a kisugárzásod lehet negatív. Te még mindig annak a kissé igénytelen lánynak érzed magad, aki voltál.

A leírásodból is látszik, hogyha valaki rád néz, annak nem örülsz, hanem rögtön azt gondolod, hogy azért néz, mert csúnya vagy.

Szóval legyél pozitívabb. Te is tudod, hogy sokat változtál, sokat változtattál. Szóval nem vagy csúnya.

2017. jan. 14. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak az elsőt tudom ismételni.

Általánosban engem is csúfoltak, pedig 20 éves fejjel ahogy elnézem azokat a képeket nem voltam én csúnya, csak ugye gyerekes, meg nem volt önbizalmam. Ami meg nagyon meglátszik valakin. És tényleg sokak számára nem vonzó. Szerintem továbbra is legyél csinos, ügyelj a mentális fejlődésedre, és ha lesz önbizalmad, mindenjobb lesz. :)

2017. jan. 14. 13:25
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező.. Én is ugyanígy vagyok, csak az ellenkező nemben.... (Csak annyi különbséggel, hogy én valóban ronda vagyok..) Legalábbis a lányok visszajelzése alapján, pedig nem vagyok igénytelen... :/ Engem is csúfoltak régebben, de ma már inkább csak levegőnek néznek... Ismerkedni meg senki sem akar velem....... 20/F
2017. jan. 14. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszelj azon, hogy nem volt még barátod. Hidd el a párkapcsolaton túl az életben annyi más szép és jó dolog van, ami örömet okoz. Legyél türelmes, ne azt nézd hogy másnak már volt meg hány volt. Ez nem egy verseny. Majd lesz barátod. Tizenéves korban meg még amúgy sem hosszú életűek a szerelmek, pláne mostanság...

Szóval nézd a jó oldalát, legalább egy csomó csalódástól megmenekültél.

2017. jan. 14. 13:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első tökéletesen leírta. Én tiniként ugyan ilyen voltam a legtöbb ember szépnek mondott mégse akartak járni velem. Nagyon szégyenlős voltam és kényelmetlenül éreztem magam ha rámnéztek ezért kerültem az emberek tekintetét. Amióta kicsit össze szedtem magam sokkal többen állnak le velem beszélni meg ismerkedni. Javíts az önbizalmadon tudom hogy nehéz de majd meglátod hogy csak pozitív hatásai lesznek 😊
2017. jan. 14. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

Ez kemény lehet.

Szerintem bárhogy is nézzen ki az ember hogyha ad magára és igényes (inkább öltözködésre és tisztálkodásra gondolok mint sminkelésre) akkor igenis sokat tud dobni az alapvető kinézetén.

Nem tudom mennyire vagy kövér. Viszont fiúként meg kell mondanom hogy sajnos én nekem nem igazán jönnek be a nagydarab lányok, és tudom hogy a srácok nagyobb része osztja a véleményemet. Van 2 nagyon jó lány barátom is. Mindkettőnek gyönyörű arca van, és le nem tudom írni milyen jó arcok elképesztő stílussal és humorral. De sajnos habár mindkettő próbálkozott, de nem tudok rájuk úgy nézni mint akivel párkapcsolatot akarok. Egyszerűen hogyha nem vonzódik úgy az ember akkor nem megy. Ezért hogyha kövérebb vagy ajánlom hogy egy kicsit fogyózz.(Tudom hogy ezért most rengetegen utálni fognak.) Csak arra figyelj hogy ne ess túlzásba.

Másik tippem hogy mindig legyen rajtad valami piros apróság. Elég bután hangozhat elsőre, de ha megfigyeled akkor a piros szín elég domináns. Hogyha bemész egy szobába a piros azonnal odavonzza a szemed. Emellett hogyha emberen látod mint egy ruhadarab vagy kiegészítő valami miatt azt az embert vonzóbbá teszi. Ajánlom hogy szerezz be egy olcsó piros sálat amit mindig hordhatsz télen, vagy egy olyan pulóvert amiben van domináló piros. A lényeg hogy valami apróságban legyen rajtad mindig, kivéve hogyha nagyon nem megy ahoz amit fel akarsz venni. Ünneplőbe is csempészd be egy piros masnival vagy nyaklánccal.

Azt ajánlom hogy figyelj oda a tartásodra. Rengeteget tesz csak az hogy kihúzod-e magad vagy görnyedten jársz. És ebben az a gáz hogy sokan észre se vesszük.

Mosolyogj sokat. Lehet hogy furcsán hangzik, de én jelenlegi párommal a mosolya miatt jöttem össze. Természetesen imádom, és számomra ő a legtökéletesebb a világon. De mikor találkoztunk éppen a barátnőjével volt. Barátnőjének meg kell hagyni hogy sokkal jobb feneke és jobb mellei is voltak. Egy éjszakás kalandra annak idején tuti őt vittem volna. Viszont páromnak olyan szép mosolya volt, és mellé elképesztően gyönyörű szeme, haja meg minden hogy rögtön beleszerettem. (És lehet hogy közhely, de a srácok nagy részénél tényleg fél siker hogyha a csaj nevet vagy mosolyog a vicceiken.)

És sajnos vagy nem sajnos tényleg számít a közösségi médiás kép. Én is utálom ezt, főleg mivel az emberek nagy része nem is úgy néz ki a képeken mint valójában. Az új filterek, szépítő alkalmazások miatt már 3 kattintással megvan a retusálás. Régen legalább érteni kellett képszerkesztéshez, de most már az se kell.

Minden esetre gondolj bele hogy a korosztályod nagy része unalmában a buszon, otthon, utcán, mosdóban egész nap a facebookot tekeri lefele mikor nincs más dolga. És ott igenis egy kép belerögzül az emberbe a másikról. Nem véletlen hogyha csak meglátjuk ismerőseink profilképeinek a miniatűrjeit amikről előzetes ismeret nélkül ki se tudnánk venni kik vannak rajta, de rögtön beugrik a másik. Részben sajnos vagy nem sajnos manapság az embereket azzal azonosítjuk. Ezért szerintem te is csinálj egy olyan képet amin jól nézel ki. Személyes véleményem hogy ne fürdőszelfit és erőltetett pózolósat csinálj, bármilyen jó feneked van, és bármennyit dolgoztál érte az edzőteremben. Inkább valami olyat amin kicsit látszódnak az "adottságaid" de sokkal inkább az arcodon van a hangsúly. Ugyanis ezt nem csak a potenciális párjelöltjeid fogják látni hanem a tanároktól kezdve mindenki. És a facebook fotók első szabálya hogy CSAK olyat rakjunk fel amit a nagyinak is szégyen nélkül meg mernénk mutatni. Hogyha nagyon nem megy a kép lövés akkor még mindig ott vannak ezek a filterek vagy a jó régi fekete-fehér effekt ami eltünteti a bőrhibák nagyját ;)

Hogyha pedig tényleg objektív véleményre vagy kíváncsi a külsőddel kapcsolatban akkor privátba nyugodtan dobj egy képet és elmondom a véleményemet őszintén azért hogyha tényleg valami problémás akkor tudj rajta változtatni. Csak annyitól kímélj meg hogy ne szépített képet küldjél, mert akkor az egésznek semmi értelme.

2017. jan. 14. 13:52
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos látatlanban nem lehet erre válaszolni, legalább egy képet kéne látnom rólad. Nem biztos, hogy ez a gondod, de lehet ez is.
2017. jan. 14. 17:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor ülök pl. a buszon, az emberek mintha undorodnának tőlem és csak akkor ül bárki is mellém, amikor már tele van a busz és az összes többi helyet elfoglalták."

Szerintem minden embernek van nem látható, de ösztönösen érezhető kisugárzása, aurája, ha úgy tetszik. A tiéd valószínűleg negatív az önképed miatt, és tudat alatt ez taszítja az embereket. Vagy csak te látod így. Olyan nincs, hogy valakitől - főleg egy fiatal lánytól - úgy undorodjanak emberek, hogy ha csak lehet, ne üljenek mellé. Egyrészt a szépség relatív, másrészt valami ijesztően kellene kinézned ehhez, bár akkor sem hiszem, hogy ez mindenkit zavarna.

2017. jan. 14. 19:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Mindenki itt irogatja ezt a negativ aurát meg ilyesmiket...De nem igazán értem :D Mármint a való élet nem olyan, mint egy rajzfilm, hogy ha depis vagyok, akkor ott van a fejem felett egy kis fekete esőfelhő és a mini esőcseppek verdesik a homlokomat, meg ilyesmi..Szóval tök idegen emberek honnan tudnák ránézésre, hogy épp hogy érzem magam, meg vagyok-e elégedve magammal? Meg egy busznyi ember közül se én vagyok gondolom az egyetlen, aki nincs megelégedve magával, mégis én vagyok az egyetlen aki mellé nem ülnek.

És sokan irták azt is, hogy mosolyogjak sokat..Hát ha a barátnőimmel vagyok, szerintem sokat mosolygok, mert elég sokat hülyülünk, de amikor egyedül jövök hazafelé, nincs okom vigyorogni, mint egy tejbe tök. Sőt, szerintem ha csak igy magamban elkezdenék mosolyogni, mint valami pszichopata, inkább megijednének tőlem és még inkább elkerülnének..XD Szóval ez se egy jó megoldás.

2017. jan. 14. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:

"Mármint a való élet nem olyan, mint egy rajzfilm, hogy ha depis vagyok, akkor ott van a fejem felett egy kis fekete esőfelhő"

Pedig éppen te bizonyítod ezzel, hogy a "való élet" sokkal több annál, mint amit tudatosan látunk és érzékelünk belőle. Miért ne lehetne több, mint amit most ismerünk? Megálltak a tudományos kutatások? Felfedeztünk mindent?

A pszichopaták sokszor éppen a legmegnyerőbb emberek, mert megtanultak kiválóan színészkedni. Az önértékelési zavar sokszor metakommunikációs szinten is megnyilvánul (akaratlan sötét tekintet, csüggedt testtartás stb.), amit szintén radar alatt vesz fel az erre fogékony külvilág.

2017. jan. 14. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!