Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy képzeltek el egy évek óta egyedülálló nőt, akinél nem is próbálkozik senki?
Figyelt kérdés
Kívülről-belülről.2016. okt. 1. 20:38
1/10 anonim válasza:
kedves, de lehet távolságtartó zsírpacal/konyhamalac feelingnek
4/10 anonim válasza:
Én dugtam meg pár ilyet.
Külsőre-
6-8 kiló felesleg,kicsit slamposabb öltözködés.
Belsőre-
Az első nyitásom után már ő kezdeményez,vagy csak közönyösen együttműködik némi zavar kíséretében.Az érdeklődésem hatására gyakorlatilag kivirágzik.Elkezd megint szépen öltözködni,smink stb.
Ami megegyezett mindegyiknél,hogy már az ujjazástól eléveztek,hangosan mohón élvezve.
Amikor benyomtam nekik,kb belekapaszkodtak a farizmomba,hogy tövig behúzzanak magukba.
Pár elhanyagolt feleséget leápoltam már onnan jön ez.
6/10 anonim válasza:
Nem tudok ilyet elképzelni, legfeljebb ha értelmi fogyatékos, vagy valami komoly, pszichiátrián kezelendő mentális zavara van.
7/10 anonim válasza:
Ilyen csak akkor lehetséges, hogy ha egy nő kifejezetten kerüli a férfiak társaságát. Még az univerzum legrondább nője is számíthat a férfiak érdeklődésére.
8/10 anonim válasza:
Sehogy, mert ilyennel még nem találkoztam.
9/10 anonim válasza:
Kívül lehet szép is,belül is,csak lehet sok trauma érte,vagy egy művészlélek
10/10 anonim válasza:
Vagy csúnya, vagy semmilyen közeledést nem vesz észre, vagy kamuzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!