Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti hogy képzeltek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogy képzeltek el egy évek óta egyedülálló nőt, akinél nem is próbálkozik senki?

Figyelt kérdés
Kívülről-belülről.
2016. okt. 1. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
kedves, de lehet távolságtartó zsírpacal/konyhamalac feelingnek
2016. okt. 1. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
4%
2016. okt. 1. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Mint bármilyen más nőt.
2016. okt. 1. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
5%

Én dugtam meg pár ilyet.

Külsőre-

6-8 kiló felesleg,kicsit slamposabb öltözködés.

Belsőre-

Az első nyitásom után már ő kezdeményez,vagy csak közönyösen együttműködik némi zavar kíséretében.Az érdeklődésem hatására gyakorlatilag kivirágzik.Elkezd megint szépen öltözködni,smink stb.

Ami megegyezett mindegyiknél,hogy már az ujjazástól eléveztek,hangosan mohón élvezve.

Amikor benyomtam nekik,kb belekapaszkodtak a farizmomba,hogy tövig behúzzanak magukba.

Pár elhanyagolt feleséget leápoltam már onnan jön ez.

2016. okt. 1. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
2016. okt. 1. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:
3%
Nem tudok ilyet elképzelni, legfeljebb ha értelmi fogyatékos, vagy valami komoly, pszichiátrián kezelendő mentális zavara van.
2016. okt. 1. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
5%
Ilyen csak akkor lehetséges, hogy ha egy nő kifejezetten kerüli a férfiak társaságát. Még az univerzum legrondább nője is számíthat a férfiak érdeklődésére.
2016. okt. 1. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
7%
Sehogy, mert ilyennel még nem találkoztam.
2016. okt. 1. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Kívül lehet szép is,belül is,csak lehet sok trauma érte,vagy egy művészlélek
2016. okt. 1. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy csúnya, vagy semmilyen közeledést nem vesz észre, vagy kamuzik.
2017. jan. 27. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!