Most, hogy jönnek a mínuszok, adtok valamit a csöveseknek?
Nem értem, mért jönnek elő mindig az anyázó emberek, egy ideig kulturáltan tudtunk itt beszélgetni.
36-os: írtam valahol, hogy nem voltak vándorlások a múltban? Ettől még óriási léptékű ez a mostani. A migránsok, vagy hívjuk őket bevándorlóknak, nem akarnak dolgozni, nem azért jöttek ide. De elvárják, hogy minőségi kosztban részesüljenek ingyen, ráadásul csapatostul randalíroznak is. Ez nem vált ki belőlem adakozó érzéseket, és ugyanúgy a hasonszőrű magyar csöves sem. De ha választani lehet, én egyértelműen előbb adok egy magyarnak, mint egy arabnak. Valaki nem? Persze a magyarok közt sem mindegyiknek, erre írtam, hogy szívesebben adok például egy olyannak, aki könyvet fog a kezében, vagy mondjuk látom rajta, hogy nagyon el van keseredve, és mindjárt megfagy.
És tudok róla, hogy az átkosban rengeteg magyar kimenekült, de ők nem úgy viselkedtek az új helyükön, mint a mostani migránsok. Keresték a munkát. Még ha nem is értek egyet, hogy kivándoroltak.
Nagyon nem szerettem volna a bevándorlásról beszélni, és utálok politizálni, kár, hogy ez a "topic" átment ilyenbe, és tényleg utsó hsz-em mingránstémában, utána jó lenne visszaállni a hajléktalantémára de:
42-es:
"de nem azért jönnek, hogy elpusztítsanak bennünket."
Ezt szerintem mindenki tudja, és az előzményeket is. Tudjuk, hogy a gyilkosságokat a köztük beszivárgó terroristák követték el. De ettől még nem kell beengednünk ENNYI bevándorlót a saját országunkba. És mint mondtam, a magyar kivándorlással sem értettem egyet. Mi nem számítunk gazdag országnak, rengetegen vannak mélyszegénységben, vagy az utcán. Ahogy írtad is, az országunk vezetői tudnának segíteni, de helyette maguknak harácsolják a pénzt. Nem hiszem, hogy elbírjuk egy másik ország gondját is a hátunkon. Ez már nem ugyanaz, minthogy én odadobok 200 Ft-ot egy hajléktalannak.
Abba lehetne hagyni ezt a megölnekminketmigráncsokozást, mert kínos. Főleg annak tükrében, hogy Ősmagyar Kishazánkban minden egyes HÉTEN AGYONVER MÉLYMAGYAR házastársa/élettársa egy magyar nőt. ÉVENTE ez 52 nő.
Úgy megvagytok vezetve, mint a huzat, csillagaim.
Egészségükre,hogy ha isznak egy koccintóst?? Ezek az emberek kőkemény alkoholisták! Az ilyen embernek semmi esélye visszatérni a normális életbe,ha még megkapna minden segítséget is (ingyen lakhatás, munkalehetőség), mivel a legtöbb már járni és beszélni is alig tud,annyira károsodott a szervezete a sok alkoholtól!
A környékünkön a hajléktalanok idesza.nak a kocsijaink mellé,a mocskos,koszos ruháikat a kerítésre, padokra dobják, a múltkor épp az egyik ház kerítését hányta le az egyik. Én meg a gyerekemmel nem mehetek el nyugodtan sétálni egyet,mert kész fertő az egész környék! A bkv-n is ott vannak és irtó büdösek,fertőzésveszélyről már ne is beszéljük. És miért megoldás az ő (és több ezer hajléktalan van) részére,hogy adok ma neki egy forró teát,meg egy szendvicset? És mi lesz vele holnap,a jövő héten és 1év múlva? Semmivel nem lesz előrébb,mert ma megkináltam teával. És mégis a sját pénzem miért kéne odaadnom számomra idegen embereknek azért,hogy cigit,piát vegyenek bele? Van nekem családom,normális ember arra költi a pénzét,meg valóban hasznos, egyéb célra. A cigi ,pia SOSEM AZ!
Igen,én is undorodom a hajléktalantól,mert büdös,undorító és mocskos, és aki ezt vitatja, az szemellenezőt hord, de szívesen "bemutatom" az itteni környékbeli hajléktalanoknak,felőlem el is vihetnék innen az összeset,legalább nem ezt a kerületrészt szennyeznék tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!