Egyre többen járnak télikabátban. Ennyire fáznak? Mi lesz velük télen. Ősz van könyörgom. Ősz! De tényleg. Amikor jönnek a mínuszok, akkor kájhát kötnek a hátukra?
Igen, azért veszik fel, mert ennyire fáznak. Van aki a naptár szerint öltözködik, van aki a hőmérséklet alapján.
De mi az a kájha?
És ha fáznak? Akkor mi van? Én is átmeneti kabátban járok, szerencsémre van annyi pénzem, megtehetem, hogy tartok vékony ballonkabátot, kicsit bélelt dzsekit, őszi szövetkabátot és meleg télikabátot is, de tisztában vagyok vele, hogy nincs mindenki ilyen helyzetben. És ha egy kabátra van pénze, akkor kénytelen azt felvenni már most is, különben télen fog összefagyni.
De tényleg, mi a szösz az a kájha?
Járj, de flúgos vagy!
Teszem azt, ma bőrdzsekiben vagyok, vastag felsővel, holnap vékonyabb felsővel, szövetkabátban. Miért fáj ez neked?
Télre ott a tollkabátom, de irhabundám is van.
Gyökér
Gyökér, amit linkeltél, az káLYha.
De amúgy mi közöd van ahhoz, hogy ki mit vesz fel?
Menj oda hozzájuk, ha ennyire érdekel. Vagy ahhoz már nem vagy elég nagyfiú? :)
először is: káLYha és nem káJha, másodszor pedig: mi közöd van hozzá? naptárilag ősz van, de 7 fok van bas zki, nem tűnt fel? decemberben, januárban is simán van ilyen idő, akkor felvehetek télikabátot, most meg nem, csak mert a naptár szerint október van?
akkor remélem, te egy hűvösebb, esős nyári napon se szoktál pulcsit, hosszúnadrágot húzni, mert nyáron csak fürdőruhában lehet járni. okos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!