Egyre többen járnak télikabátban. Ennyire fáznak? Mi lesz velük télen. Ősz van könyörgom. Ősz! De tényleg. Amikor jönnek a mínuszok, akkor kájhát kötnek a hátukra?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 16:03
21/22 anonim válasza:
1. Az kályha, nem pedig kájha.
2. Én pl. baromi fázós vagyok, és már bocs, de nem a naptár szerint fogok öltözködni, hanem aszerint, hogy fázom-e vagy sem. Egyébként van egy, a szövetkabátomnál jóval melegebb tollkabátom is, ha jönnek a mínuszok, akkor majd azt fogom hordani.
22/22 anonim válasza:
Vannak fázós emberek és vannak nem fázósak. Nem vagyok fázós fajta, de ha már rohadt hideg van, akk felveszem a kínai bakancsom. :D Ismerek egy bácsit, aki egész évben ugyan abban a pulóverben jár. Nem hord kabátot. Pár éve volt az a nagyon hideg... na akkor láttuk kabátban életünkben először. Mindenki csak nézte, h Imre fázik. Akkor tényleg hideg van. :D Am november van már és rohadt meleg volt tegnap, azaz hétfőn. Nekem a novemberi karácsonyi díszítések zavarnak. Évről évre korábban kezdődik a szezonja. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!