Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyre többen járnak télikabátb...

Egyre többen járnak télikabátban. Ennyire fáznak? Mi lesz velük télen. Ősz van könyörgom. Ősz! De tényleg. Amikor jönnek a mínuszok, akkor kájhát kötnek a hátukra?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 16:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Reggel 3 fok körül van, januárban sincs sokkal hidegebb. Kb 5 fokkal szokott hidegebb lenni, komoly mínuszok évente 1x-2x vannak csak. Persze napközben most melegebb van mint majd télen lesz.
2015. okt. 12. 18:00
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
közeleg a tél...
2015. okt. 12. 18:03
 13/22 opened paradise ***** válasza:
97%

Pesti vagyok,de:

1. Tudom mi az a kályha.

2. Kapaszkodj meg,le is tudom írni.

Az évszaktól függetlenül még lehet hideg. X éve nem volt ilyen hideg októberben. Plusz tavaly,vagy előtte húsvétkor havazott. Te akkor is a hónapnak megfelelően öltöztél,vagy úgy,ahogy jól esett?

Mondom ezt úgy,mint aki csak egy inget kap fel a pólóra még most is.

2015. okt. 12. 18:28
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Minden embernek más a hőérzete, em tudom ez neked miért fáj.

Sőt jelenleg családiházban lakom a párom családjával. Jelenleg 19 fok van én majd megfagyok, ezek meg vígan mászkálnak pólóban. Nekem 23 fok az optimális.

Na meg alig egy hónapja még 30 fok volt, sőt 2 hete még 25 fok volt hétvégén, most meg napközben van 8. Ehhez át kell állni a szervezetnek, ilyenkor hajlamosabb az ember vastagabban öltözni, de mire megszokja a hűvöset télen se fog fázni a kabátjában.

Na és most megyek és jól megrakom a kályhát, a fenti okok miatt.

2015. okt. 12. 18:35
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
A kabát eladóknak is meg kell élni valamiből :D De sejtem ki írhatta ki a kérdést :D
2015. okt. 12. 19:36
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
Ma például 9 fok volt napközben, a papírboltban ahol dolgozom fűtés se volt úgyhogy ilyen kabátban voltam benn is csizmával. [link]
2015. okt. 12. 19:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs olyan hideg. Inkább az tesz be sok embernek hogy egyik nap van 20 fok, a következő nap 5 fok... Szeszélyes az időjárás. Amikor stabil a hőmérséklet egész jól hozzálehet szokni.
2015. okt. 12. 20:33
 18/22 anonim ***** válasza:
8%
Én sem értem, de tulajdonképpen közöm sincs hozzá, nekem van remek vérkeringésem, nekik nincs. Az jobban zavar, hogy minden fedett helyet kazánná fűtenek, mintha a pokolbéli időkre edzenének. Majd 5 fok környékén felveszek egy vékony átmeneti kabátot, addig elvagyok egy szál blúzban, más meg már augusztus vége óta sálban jár.
2015. okt. 12. 22:23
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
Tudod, ha felnősz te is rájössz hogy nem naptár meg mások véleménye szerint kell öltözni. Ha fázik valaki igenis felveszi a kabátját, csizmáját vagy amit akar hogy ne fázzon.
2015. okt. 13. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sima átmeneti kabátban járok, kesztyűt, sálat és fülvédőt viszont már veszek föl, ugyanis ezeken a részeken jobban fázom. Előttem is említették már, hogy van, amikor decemberben ugyanilyen időjárás van, és vannak fázósabb emberek is.
2015. okt. 13. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!