Most, hogy jönnek a mínuszok, adtok valamit a csöveseknek?
Figyelt kérdés
Azért jutott ez eszembe, mert nekik ez az életet jelentheti a megfagyástól, és eldöntöttem, hogy ha látok egyet, aki úgy gondolom, megérdemli, adni fogok kivételesen, akár többüknek is.2017. jan. 5. 09:54
21/49 anonim válasza:
17-es: tökéltesen igazad van, és minden elismerésem a tiéd!
22/49 anonim válasza:
"Nem, nem adok. És azért nem, mert hatalmas emberi hibájuk is van, ha senki sem segített rajtuk abban a helyzetben, amikor lecsúszott."
Ez tipikusan az az ösztön, amikor abba rúgunk bele, akibe már sokan belerúgtak.
23/49 Sunshinedoll válasza:
Én akkor is adok, ha nincs hideg.
24/49 anonim válasza:
remélem ugyanígy szánjátok a szegény migránsokat is... és segítetek nekik is..
25/49 anonim válasza:
de komolyan gondoltam... szegények nagy része szintén nem tehet róla, és szintén úgy segíts hogy közben nem ítélkezel... nem így van kedves korábbi válaszadók... magad miatt segítesz nem azért hogy ítélkezz.. akkor sem ha aztán felrobbantja a családod hálából :)
26/49 anonim válasza:
jaaa, hogy az más... na ez kérem az álszentség.. én legalább felvállalom hogy se egyiknek, se másiknak.. mindenki boldoguljon maga ahogy tud.
27/49 anonim válasza:
21-es: a tizenhetes válaszoló vagyok. Köszönöm. :)
28/49 A kérdező kommentje:
Én azt írtam, hogy nem kell válogatás nélkül mindenkinek adni. Ebbe a migránsok is beletartoznak. Ha fekszik egy magyar hajléktalan, és egy migráns egymás mellett, naná, hogy a magyart fogom segíteni.
2017. jan. 5. 14:15
29/49 anonim válasza:
nem is neked mondtam, hanem a nagyképűnek aki megmondta a tuti és kiosztott mindenkit..
30/49 anonim válasza:
#29: "Ha fekszik egy magyar hajléktalan, és egy migráns egymás mellett, naná, hogy a magyart fogom segíteni."
Emberek között nem kell különbséget tenni, fele ide-fele oda a segítségnek és emberibb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!