Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Karácsonykor meg ünnepnapokon...

Karácsonykor meg ünnepnapokon honna áramlik ki az a sok aljanép?

Figyelt kérdés
Amikor megyek a.bkv val soha se látok ilyen embereket,de ünnepnapokon szinte csak ilyen van a buszokon nálunk. Hol vannak amikor nincs ünnep az év többi napjain ?
2016. dec. 24. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mármint mit értesz aljanép alatt?
2016. dec. 24. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Milyen emberekre gondolsz? Én budapesti vagyok, de ezekben a napokban sehol sem láttam másféle embereket mint amilyeneket nap mint nap látni lehet.
2016. dec. 24. 22:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Alkesz,punk,balhézók,csövesek,stb. Metrónál is voltak.
2016. dec. 25. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Augusztus 20-án tapasztalom ezt. A tűzijátékon olyan paller ok is felbukkannak,akiket sosem láttam még...
2016. dec. 25. 00:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lapítanak a helyi sötét kricsmiben ahová te soha nem mernél bemenni,mert nem jönnél ki élve. De az ünnepnap bezár így rászabadulnak a kinti világra és riogatják a fényben járókat :D
2016. dec. 25. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ünnepnapokon is elég sok alja népet látok országszerte, szerintem nincsenek többen karácsonykor. Prosztó bunkó parasztokból minden napra jut, bárhová mész.
2016. dec. 25. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy pontozzatok le ha nem így van, de én is sokszor észrevettem ezt.

Vidéki nagyvárosban is az összes ünnepnapon full kihalt a város, és csak bandázó cigányok meg csövesek vannak az utcán.

2016. dec. 25. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Na de a csöves hova menjen? Betlehemezni a nem létező családjához?

Egyszerű, mindig is ott voltak a kisebbségiek meg a csövesek, csak nem volt annyira feltűnő a tömegben. De mivel most mindenki bejglizik, így ők most nincsenek az utcán.

2016. dec. 25. 13:55
 9/9 A kérdező kommentje:
A 7 jol írta! 8, ahogy írtam Nálunk elég jól ismerem kik járnak a buszon és ezeket soha nem láttam.
2016. dec. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!