Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mást is zavar, hogy karácsonyk...

Mást is zavar, hogy karácsonykor van a születésnapja?

Figyelt kérdés

Két nappal karácsony előtt van a szülinapom, 23-án a névnapom. Már gyerekként is utáltam, hogy összevonták, és kis értékű ajándékokat kaptam, mert hogy nekem minden egyszerre van. Örüljek neki, más csak karácsonyra kap, nekem meg 3 ünnepem is van egyszerre. Aztán egész évben semmi.

Szülinapi buli ugye nincs, mert mindenki készül a karácsonyra, nem akar még külön pénzt, időt pazarolni.

Sőt, a rokonok gyerekként sokszor még engem szidtak le, hogy milyen dolog ez már, hogy nekem mindent egyszerre kell tartani.

Más is van így?

2015. dec. 25. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem karácsonykor de 2 héttel utána...rendszerint a karácsonyi volt a szülinapi ajándék is...akkor meg kaptam valami sütit.

Zavart, mert pl. testvéremnek nyáron van..és mindig tudtam neki kerti bulit csinálni meg ajándékozni...de felnőttem.

Megmaradtak a dolgok, de legalább tudom h én sosem fogom ezt tenni a gyerekemmel.

2015. dec. 25. 14:44
 2/7 Clay Morrow ***** válasza:
Hát az enyém nem épp Karácsonykor van de 21.-én születtem és 26.-án van névnapom, de engem sosem zavart.
2015. dec. 25. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem karácsony előtt egy hónappal van a szülinapom, így is előfordult, h alig kaptam valamit, a névnapom meg 26-án van, így az végképp jelentéktelen szokott lenni. Kisebb koromban nagyon zavart. Most már egyáltalán nem izgat.
2015. dec. 25. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Aha,az a bajod,hogy kevesebb ajit kapsz???!!!A hugomat zavarja,neki 26.-án van!
2015. dec. 25. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a névnapom (Ádám) van karácsonykor. Régebben zavart, hogy a környezetemben senki sem foglalkozott a dologgal, mindenki csak a karácsonyt ünnepelte. Mára rájöttek, hogy jól esik legalább egy köszöntés a névnapom alkalmából is! :)
2015. dec. 26. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

És Jézus nem zavarja??? :O

Am én is Ádám vagyok ,bár nem ekkor ,hanem szeptemberbe tartom. :DD

2015. dec. 26. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 29-én van a névnapom, így karácsony után sosem kaptam nagy ajándékot. Néha pedig kifejezetten elfelejtették a rokonok a nagy szilveszteri forgatagban, hogy nekem jól esne, ha felköszöntenének.

A barátomnak a névnapján van a szülinapja, így ő is sérelmezte ezt egy ideig. :/

A szidást sajnálom, igazán nem tehetsz a dologról. :)

2016. jan. 17. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!