Mást is zavar, hogy karácsonykor van a születésnapja?
Két nappal karácsony előtt van a szülinapom, 23-án a névnapom. Már gyerekként is utáltam, hogy összevonták, és kis értékű ajándékokat kaptam, mert hogy nekem minden egyszerre van. Örüljek neki, más csak karácsonyra kap, nekem meg 3 ünnepem is van egyszerre. Aztán egész évben semmi.
Szülinapi buli ugye nincs, mert mindenki készül a karácsonyra, nem akar még külön pénzt, időt pazarolni.
Sőt, a rokonok gyerekként sokszor még engem szidtak le, hogy milyen dolog ez már, hogy nekem mindent egyszerre kell tartani.
Más is van így?
Nekem ugyan nem karácsonykor de 2 héttel utána...rendszerint a karácsonyi volt a szülinapi ajándék is...akkor meg kaptam valami sütit.
Zavart, mert pl. testvéremnek nyáron van..és mindig tudtam neki kerti bulit csinálni meg ajándékozni...de felnőttem.
Megmaradtak a dolgok, de legalább tudom h én sosem fogom ezt tenni a gyerekemmel.
És Jézus nem zavarja??? :O
Am én is Ádám vagyok ,bár nem ekkor ,hanem szeptemberbe tartom. :DD
Nekem 29-én van a névnapom, így karácsony után sosem kaptam nagy ajándékot. Néha pedig kifejezetten elfelejtették a rokonok a nagy szilveszteri forgatagban, hogy nekem jól esne, ha felköszöntenének.
A barátomnak a névnapján van a szülinapja, így ő is sérelmezte ezt egy ideig. :/
A szidást sajnálom, igazán nem tehetsz a dologról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!