Amíg nem fontosabb a mániája nálam, addig nem gond.
2015. dec. 4. 22:06
2/11 anonim válasza:
Nem zavar, viszont az már igen, hogy a Micimackó és Malacka árgus szemekkel nézne rám az ágy sarkából, miközben tömöm.
2015. dec. 4. 22:07
3/11 anonim válasza:
ha cserébe szeretné az animéket nem zavarna :D (na jó viccen kívül egyáltalán nem zavarna, de féltékeny lennék a plüsseire, ha helyettem hozzájuk bújik :D)
2015. dec. 4. 22:10
4/11 anonim válasza:
Plüssbilincs is számít? :D
2015. dec. 4. 22:10
5/11 A kérdező kommentje:
Plüss bilincs is számíthat... :D
2015. dec. 4. 22:11
6/11 anonim válasza:
Apropó, milyen punciszaga lehet a plüssöknek...biztos, hogy azt szagolnám meg először, amikor belépek a szobájába :D
2015. dec. 4. 22:13
7/11 anonim válasza:
Hasznosak ám azok a plüssök felnőtt korban is. Pont itt olvastam nemrég, hogy a plüssállatok bendője remek rejtekhely vibrátorok és egyéb izgi játékszerek számára.
(Csak vigyázni kell, nehogy egy gyanútlan családtag hirtelen felindulásból a szomszéd kisfiúnak ajándékozzon egyet az ágyon üldögélő mackó csapatból. :-)
2015. dec. 4. 22:23
8/11 anonim válasza:
Nem zavar, sőt....:)
De ennek mi köze a szexualitáshoz?
2015. dec. 4. 22:36
9/11 anonim válasza:
Nem. Volt párnamániás barátnőm, egyszerű volt ajándékot választanom! :D
Amúgy cuki és praktikus. Bevetem nála magam az ágyba és mindenhol van valami puha. És dobálózhatok is vele, mert elég gyerekes vagyok! :D
2015. dec. 5. 01:31
10/11 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Mindig meglephetném egy újabbal, anélkül, hogy sokat kellene gondolkodnom mit vehetek ajándékba.
Ha bármi kérdés van privátban megtaláltok (bármilyen témával kapcsolatban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!