Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem zavar, hogy mindenk...

Csak engem zavar, hogy mindenki ennyire énközpontú?

Figyelt kérdés

Ha valaki mond nekem valamit, akkor meghallgatom, visszakérdezek, ha tudok tanácsot is adok. De ha én mondok valamit, akkor arra annyi a válasz, hogy "hát sajnálom", "jó neked" stb.. Elég idegesítő ez szerintem, vagy csak az én korosztályomban van ez?

22/L

2015. dec. 5. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki legalább kapsz választ. :D
2015. dec. 5. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismerős. Egy nap legalább 3-4 ember lelki szemetese vagyok, meghallgatom, tanácsot adok, órákon át simogatom a kis lelküket, aztán annyit sem kérdeznek, hogy és amúgy mizu. Ez ilyen hálátlan feladat.
2015. dec. 5. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
én arra jutottam, hogy az ilyen emberekkel nem is érdemes foglalkozni..
2015. dec. 5. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló van,meg még olyan is van,hogy a névnapján is felköszöntöm,de ő nem köszönt fel szülinapomkor sem
2015. dec. 5. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez velem is így van sajnos.
2015. dec. 5. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, és velem is ez történik már évek óta az emberek többségével... Már eleve úgy állok hozzá hogy senkit nem érdeklek, így ha valaki minimálisan érdeklődik még tudok neki örülni... http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__72455..
2015. dec. 7. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
örülök neki, hogy nem csak nekem tűnt ez fel.. amit leírtál a másik kérdésben, az tényleg így van, csak magukról tudnak beszélni de a másik már nem érdekli őket
2015. dec. 8. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!