Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a pofátlanság csúcsa?...

Ez a pofátlanság csúcsa? Valaki azért vesz drága autót mert az "üzleti célra kell"?

Figyelt kérdés
Ez a másik hülyének nézésének csúcsa? Valaki azt magyarázza nekem, azért vesz mondjuk mercedes-t vagy audi-t, mert ha megy egy másik üzletemberhez, "nem mehet akármivel". Ez komoly? Mondjuk én is nézegettem BMW-ket, igen ,mert jobban tetszik mint egy opel mondjuk. Vagy akár egy drágább cipő, legyen mondjuk nike mert az jobb és jobban tetszik mint egy puma mondjuk. De nem kezdek el hülyeséget magyarázni miért vettem. Kinek van igaza?
2016. dec. 22. 18:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem így gondoltam, hanem hogy amikor fiatalok voltak, akkor valószínűleg elég alázatosan megtették volna, ah egy főnök szóval vagy tettekkel utalt volna rá, hogy illene kocsit venni. Amikor mér te vagy a cégvezető, akkor könnyű.
2016. dec. 23. 01:12
 32/35 Carragher_x ***** válasza:
Ennek most fuss neki sztem újra:)
2016. dec. 23. 01:15
 33/35 A kérdező kommentje:

31-es:

Ez mondat volt?

2016. dec. 23. 18:50
 34/35 anonim ***** válasza:
53%

Ez ennél bonyolultabb mint ahogyan azt te gondolod ez olyan mint a svácji automata óra és a jó minőségű kvarcóra közti különbség.

Pl az autóknál a sok henger sem annyira indokolt ma már annyira mégis hagyományból megvan tartva pl a rolls royce-nál a 12 henger és a rolls nem jobb annyival egy suzukinál mint ahányszor többe kerül de mivel drága és kevés készül belőle ezért exklúziv és sokkal inkább személyre szabható mint egy suzuki.

A dacia meg egy vicc egy kommerszebb márka másodvonalbeli almárkája mindenre jó csak arra nem hogy azt sugalld hogy sikeres vagy.

2016. dec. 23. 18:58
 35/35 anonim ***** válasza:

"Ennek most fuss neki sztem újra:)

"

Minek? Semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy megértsd vagy egyet érts, eleve az előzménybe belekötésed is csak az volt, hogy direkt nem akartad megérteni. én leírtam a választ a kérdezőnek, ahhoz tartom magam, az nem érdekem, hogy a többiek értsék.

2016. dec. 24. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!