Mi a különbség az élelmesség és a pofátlanság között?
Figyelt kérdés
Magyarországon.2016. dec. 10. 07:42
1/7 anonim válasza:
Ha te csinálod mással, az élelmesség,ha veled csinálják az már pofátlanság.
3/7 anonim válasza:
Az élelmesség nem feltétlenül más kárára történik.
4/7 anonim válasza:
Élelmes vagyok, ha meglátok egy kidobott tárgyat, ami nekem tetszik, és hazaviszem. Pofátlan vagyok, ha ezt a tárgyat valaki másnál látom meg, és addig duruzsolok neki, amíg nekem nem adja, pedig neki is szüksége lenne rá. Ha meg szó nélkül elveszem tőle, akkor tolvaj vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
Hasonlít a korrupcióhoz: Amit én kapok az jár, amit más kap az korrupció? Vicces ...
És a közlekedésben? AZ élelmes is szabálytalankodik, a pofátlan meg még erőszakoskodik is?
2016. dec. 11. 09:51
7/7 A kérdező kommentje:
Ja, nem tudom elfogadni a pofátlanságot és ezért minden "élelemes" ember gyanús. Persze én vagyok a hülye, hogy ez zavar. Azért van még egy pár ilyen dolog ami mellett nem kéne elsétálni, mert manapság a mellébeszélés intézményesített stílus és ebből jön a pofátlan élelmesség is.... Befejezem, mert nincs kedvem elviccelni. Üdv.
2016. dec. 12. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!