Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a különbség az élelmesség...

Mi a különbség az élelmesség és a pofátlanság között?

Figyelt kérdés
Magyarországon.

2016. dec. 10. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha te csinálod mással, az élelmesség,ha veled csinálják az már pofátlanság.
2016. dec. 10. 08:23
 2/7 anonim válasza:
Az, hogy ki csinálja.
2016. dec. 10. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Az élelmesség nem feltétlenül más kárára történik.
2016. dec. 10. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Élelmes vagyok, ha meglátok egy kidobott tárgyat, ami nekem tetszik, és hazaviszem. Pofátlan vagyok, ha ezt a tárgyat valaki másnál látom meg, és addig duruzsolok neki, amíg nekem nem adja, pedig neki is szüksége lenne rá. Ha meg szó nélkül elveszem tőle, akkor tolvaj vagyok.
2016. dec. 10. 12:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Hasonlít a korrupcióhoz: Amit én kapok az jár, amit más kap az korrupció? Vicces ...

És a közlekedésben? AZ élelmes is szabálytalankodik, a pofátlan meg még erőszakoskodik is?

2016. dec. 11. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Kár magyarázni nem érted :D
2016. dec. 11. 10:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja, nem tudom elfogadni a pofátlanságot és ezért minden "élelemes" ember gyanús. Persze én vagyok a hülye, hogy ez zavar. Azért van még egy pár ilyen dolog ami mellett nem kéne elsétálni, mert manapság a mellébeszélés intézményesített stílus és ebből jön a pofátlan élelmesség is.... Befejezem, mert nincs kedvem elviccelni. Üdv.
2016. dec. 12. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!