Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a pofátlanság csúcsa?...

Ez a pofátlanság csúcsa? Valaki azért vesz drága autót mert az "üzleti célra kell"?

Figyelt kérdés
Ez a másik hülyének nézésének csúcsa? Valaki azt magyarázza nekem, azért vesz mondjuk mercedes-t vagy audi-t, mert ha megy egy másik üzletemberhez, "nem mehet akármivel". Ez komoly? Mondjuk én is nézegettem BMW-ket, igen ,mert jobban tetszik mint egy opel mondjuk. Vagy akár egy drágább cipő, legyen mondjuk nike mert az jobb és jobban tetszik mint egy puma mondjuk. De nem kezdek el hülyeséget magyarázni miért vettem. Kinek van igaza?
2016. dec. 22. 18:22
1 2 3 4
 21/35 Carragher_x ***** válasza:
8%

"édesapám üzletember volt ő is márkás öltönybe ment tárgyalásra menő óra samsonite táska elmondása szerint nem vették volna komolyan őt ha sima melegítőbe megy oda a hogy írták ez jelzi hogy valaki mennyire sikeres"

Fordítsuk meg. Édesapád visszadobott volna egy üzletet, amiben a számok igencsak jókat mutattak, pusztán azért, mert az illető nem luxusautóval érkezett?:)

Mint mondtam, megint más, amikor szándékosan át akarjuk verni a "partnert", aki valójában csak balek. Az mlm ügynöknek, a cigánybárónak, a közbeszerzéses strómannak, az "okosban megoldós" vállalkozónak, meg a kenőpénzes politikusnak valóban létszükséglet a státuszszimbólum. A valódi üzletembereknek nem.

2016. dec. 22. 19:22
 22/35 Lazy Lover ***** válasza:
83%
te nagyon ostoba vagy..... szerintem életedben nem láttál üzleti tárgyalást....
2016. dec. 22. 19:24
 23/35 Carragher_x ***** válasza:
8%

Olyat valóban nem, ahol az autómárka vagy a saját sikerességről zengett óda döntött volna. Utóbbiban mondjuk egyszer volt részem, igaz szegény tök feleslegesen hívott meg a kávéra, mert miután a 3. kérdésemre is csak terelt, így nem hamar egyedül maradt:)

Amiről te beszélsz, az nem üzleti tárgyalás, hanem balekbeetetés. "Nézd milyen gazdag vagyok, higgy nekem, hisz látod milyen gazdag vagyok, ha hiszel nekem te is ilyen gazdag lehetsz". Mint mondtam, ide tényleg szükség van státuszszimbólumokra. :)

2016. dec. 22. 19:31
 24/35 Carragher_x ***** válasza:
0%
-nem
2016. dec. 22. 19:32
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Abban azért szerintem egyetérthetünk, hogy van erről ilyen vélemény is, meg olyan is bőven. Viszont lehet, hogy nem ostobaság felkészülni arra, hogy az ügyfélnek esetleg olyan véleménye van erről és nem ilyen. Mondom ezt úgy, hogy távol áll tőlem az üzleti élet, meg úgy egyáltalán az anyagiasság.
2016. dec. 22. 19:36
 26/35 anonim ***** válasza:
85%

Akárhogy nézzük, az üzleti életben is számítanak a külsőségek, pont ugyanúgy mint az élet más területén.

Hisztizni meg hiába hisztizik az átlag proli, ettől a "gazdagok" nem fognak forgolódni álmukban :D

2016. dec. 22. 19:47
 27/35 A kérdező kommentje:

igen de azért ésszel kellene osztani a hülyeséget szerintem.

Hogy ki hogy megy tárgyalásba, hiszen ha úgy vesszük egy állásinterjú eis tárgyalás, és az ember ne menjen mondjuk papucsban, vagy ujjatlan pólóban. Ennyi.

2016. dec. 22. 19:55
 28/35 anonim ***** válasza:
Márpedig igenis van ilyen, nagy cégeknél nézik. Apám cégvezető, Opelja van. Azért, mert német kocsi, és sokat tárgyal németekkel, de magasabb árkategóriájú kocsira azét nem telik, nem olyan bazi nagy cég, viszont az aktuális legjobb Opellel szokott járni. Még így is sokszor kinézik. Engem az lep meg, hoyg ez téged meglep. Nem értek a kocsikhoz, 16 éves lány vagyok, és még én is tudom, hogy az üzleti életben sokat számít az ilyen. Tárgyaláskor kiteszik a telefont az asztalra, akinek nincs jó az nem veszi elő. A karóra is fontos, ha nincs olyan, ami a megfelelő státuszszimbólum, akkor ne vegyél fel aznap karórát, amikor tárgyalsz. Komolyan meglep, hogy téged ez meglep.
2016. dec. 23. 00:48
 29/35 anonim ***** válasza:

"Megkövetem magam. Warren Buffet,az ikea alapító Kamprad vagy épp az amazonos Bezos is teljesen komolyan vehetetlen figura, hisz hármójuk autói összesen nem érnek 5 millió forintot :D:D"

Nyilván lehet kivételeket találni, de szerintem mielőtt rohadt gazdagok lettek volna, kisebb volt az arcuk.

2016. dec. 23. 00:51
 30/35 Carragher_x ***** válasza:
Értem, szóval az hogy busszal jársz, az a nagy arc jelzése:)
2016. dec. 23. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!