Hogy lehet valaki ennyire durván homofób? Talán látens meleg?
Van egy osztálytársam (17/f), aki nagyon durván homofób. Én megértem, ha valaki homofób egy bizonyos szintig, de hogy ennyire, az nonszensz.
Szóval, a következőt kell tudni róla: Akár egy apró utalás a homoszexualitásra, tényleg egy hangyányi, és egyből elkezd fújjogni meg hasonlók. Még ha az a dolog poénos is, ő nem röhög, hanem kissé zavartan érzi magát és fújjog. (Az a vicc, hogy én is meleg vagyok (nem tudja) és jóban van velem, eléggé bír.) Ma volt az iskolánkban egy rendezvény, a végén volt egy eredményhirdetés. Az alattunk lévő osztályban van egy elég furcsa srác, nagyon valószínű hogy nem közönbös a saját neme iránt. A helyzet a következő: Őt szólították ki, mert díjazott volt, ugye mindenki tapsolt, kivéve osztálytársamat, aki egy ilyen megjegyzést tett: "B*zikat nem ünnepelek".
Szerintetek látens meleg? Vagy egy ember lehet ilyen betegesen homofób? Lehet valami a háttérben? Vagy csak simán rossz ember? (rasszista is enyhén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!