Hogy lehet valaki ennyire durván homofób? Talán látens meleg?
Van egy osztálytársam (17/f), aki nagyon durván homofób. Én megértem, ha valaki homofób egy bizonyos szintig, de hogy ennyire, az nonszensz.
Szóval, a következőt kell tudni róla: Akár egy apró utalás a homoszexualitásra, tényleg egy hangyányi, és egyből elkezd fújjogni meg hasonlók. Még ha az a dolog poénos is, ő nem röhög, hanem kissé zavartan érzi magát és fújjog. (Az a vicc, hogy én is meleg vagyok (nem tudja) és jóban van velem, eléggé bír.) Ma volt az iskolánkban egy rendezvény, a végén volt egy eredményhirdetés. Az alattunk lévő osztályban van egy elég furcsa srác, nagyon valószínű hogy nem közönbös a saját neme iránt. A helyzet a következő: Őt szólították ki, mert díjazott volt, ugye mindenki tapsolt, kivéve osztálytársamat, aki egy ilyen megjegyzést tett: "B*zikat nem ünnepelek".
Szerintetek látens meleg? Vagy egy ember lehet ilyen betegesen homofób? Lehet valami a háttérben? Vagy csak simán rossz ember? (rasszista is enyhén)
"nagyon erőlteti hogy ő bizony hetero." Ősi bölcsesség, hogy "Az kiabál, akinek a háza ég"...
Azok között is sok lehet a homofób, akik sem a nőknek, sem a melegeknek nem kellenek és ettől frusztráltak.. :(
Haha,a mi sulinkban is van egy ilyen srac. Azt hittem mar,hogy meg egy ilyen gaz alak,mint o,nem letezhet. Ugy tunik,megis.
Lenyeg a lenyeg,folyton hirdeti,hogy o mekkora hetero es mindenki haljon meg,aki a sajat nemehez vonzodik. Az iskola folyosojan ilyen tartalmu szovegeket kiabal,facebookon is csak homofob tartalmakat oszt meg. Tortent egyszer,hogy a varosban szorakoztunk egy tarsasaggal,es volt koztunk egy srac,aki koztudottan meleg. Egyebkent dekorativ fiu,barmerre megy,nemtol fuggetlenul kb mindenkinrk tetszik. Ahogy setaltunk az utcan,meglattam a fent emlitett undoritoan buta fiut a tarsasagaval. Szokasukhoz hiven a Szalasi indulot enekeltek egy kocsma elott. Hatalmas tomeg volt aznap este,es fogtuk egymas kezet,hogy ne kavarodjon el senki. En pont a meleg sraccal voltam. Amikor kiszurt minket a homofob iskolatarsam,ugy elkezdett bamulni rank,hogy azt leirni nem lehet. Eloszor azt hittem,engem nez,hiszen latasbol ismer,de tevedtem. Elengedtem a fiu kezet,odamentem koszonni egy baratnomhoz,aki messzebb volt egy picit. Visszaneztem,es lattam,hogy ez a barom meg mindig a haverunkat bamulja. Le sem vette rola a szemet. Hallottam,hogy a haverjai felvetettek,hogy menjenek at mashova,de o ragaszkodott ahhoz,hogy maradjanak ezen a helyen. Milyen erdekes,nem?
Gondolom eleg egyertelmu ezek utan,hogy a srac erosen latens meleg gyanus.
Bocs' az offért:
Médiát tanulok (tényleg, létezik ilyen terület), és abban valóban igaza van az egyik válaszolónak, hogy elég sok filmben van meleg karakter.
Ahogy sok filmben van fekete/tipikus szőke plázacica/otthonülő háziasszony/alkesz egyetemista/tipikus stréber/munkamániás/gazdag és beképzelt/gazdag, de jószívű/tipikus nyomi középiskolás/vallási vezető/elvált szülők gyereke/ázsiai/stb. karakter is. Ezek nem zavarnak, csak a b*zik? Akkor van egy rossz hírem...
Egyébként meg azért teszik ezeket a karaktereket a filmekbe, mert (itt jön Nyilvánvaló Kapitány) a valóságban is léteznek. Beleillenek a sztoriba, és minél több ilyen furcsaságot látsz, annál közömbösebb leszel vele szemben, nem fogod ok nélkül cseszegetni azért, mert kilóg a sorból. Ezt nem manipulációnak hívják, hanem népnevelésnek. A manipulációra tudok nagyon jó példákat mondani forrásokkal alátámasztva privátban, mert a politikai korrektség jegyében ide nem fogom kiírni.
Még valami, amivel szeretnék rávilágítani a gondolatmeneted csorbáira: Az emberek nagy része nem törődik a melegekkel, sőt, még a médiában is megjelennek. Fujjmár.
A nők nagy része párkapcsolatot és gyereket szeretne, esetleg már van is neki, és bizony ezt mutogatják a tévében. Fujjmár, én nem szeretnék se pasit, se gyereket, erre a tévében, utcán, mindenhol gyerekes párokat látok! HÁT MIÉRT KELL EZT RÁMERŐLTETNI?!
On: Valószínűleg látens meleg. Vagy csak egy primitív gyökér.
Egyik ismerősöm két gyermekes családapa, de mégis szereti néha seggberakatni magát a feleségével.
Nem lehet határokat meghúzni mert felesleges, de aki agresszióval válaszol erre a témára ott nincs rendben valami.
"Manipulálnak minket?
Az,hogy arra próbálnak tanítani és ösztökélni,hogy legyünk elfogadóbbak és nyitottabbak, egyáltalán nem negatív, sőt! nem tudom miért így fogod fel."
A manipuláció nem feltétlenül negatív irányú, manipulálhatsz te másokat szerinted üdvös dolgok irányában is. A manipuláció negativitás viszont abban merül ki, hogy tulajdonképpen te úgy igyekszel rájuk befolyást gyakorolni, hogy ők azt nem veszik észre. Ebben különbözik erősen a meggyőzéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!