Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire durván homofób? Talán látens meleg?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam (17/f), aki nagyon durván homofób. Én megértem, ha valaki homofób egy bizonyos szintig, de hogy ennyire, az nonszensz.

Szóval, a következőt kell tudni róla: Akár egy apró utalás a homoszexualitásra, tényleg egy hangyányi, és egyből elkezd fújjogni meg hasonlók. Még ha az a dolog poénos is, ő nem röhög, hanem kissé zavartan érzi magát és fújjog. (Az a vicc, hogy én is meleg vagyok (nem tudja) és jóban van velem, eléggé bír.) Ma volt az iskolánkban egy rendezvény, a végén volt egy eredményhirdetés. Az alattunk lévő osztályban van egy elég furcsa srác, nagyon valószínű hogy nem közönbös a saját neme iránt. A helyzet a következő: Őt szólították ki, mert díjazott volt, ugye mindenki tapsolt, kivéve osztálytársamat, aki egy ilyen megjegyzést tett: "B*zikat nem ünnepelek".

Szerintetek látens meleg? Vagy egy ember lehet ilyen betegesen homofób? Lehet valami a háttérben? Vagy csak simán rossz ember? (rasszista is enyhén)

2016. dec. 21. 17:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%
"Az a baj, hogy nem gondolkodtok. Észre sem veszitek, hogy mennyi mindenben manipulálnak a médián keresztül. Rengeteg televíziós műsorban beszélnek róluk, társadalmi nyomást próbálnak gyakorolni, filmekben is sokszor már kötelező, hogy legyen HOMOFÓB karakter, és olyan üzeneteket közvetítenek, hogyha nem veszed ezt természetesnek, hogy kifejezik a szexualitásukat, rossz ember vagy.
2016. dec. 24. 01:48
 12/31 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, hogy meleg vagy biszex, és így próbálja titkolni. De az is lehet, hogy a szülei ugyanilyenek és kisgyerek kora óta erre tanították. Mindenesetre akármelyik eset is áll fenn, totál nem normális a gyerek. Én a helyedben kerülném. Főleg melegként. Nem fér a fejembe, miért akarsz ilyen emberrel jóban lenni!
2016. dec. 24. 11:37
 13/31 anonim válasza:
85%

"nagyon erőlteti hogy ő bizony hetero." Ősi bölcsesség, hogy "Az kiabál, akinek a háza ég"...

Azok között is sok lehet a homofób, akik sem a nőknek, sem a melegeknek nem kellenek és ettől frusztráltak.. :(

2016. dec. 24. 12:05
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

Haha,a mi sulinkban is van egy ilyen srac. Azt hittem mar,hogy meg egy ilyen gaz alak,mint o,nem letezhet. Ugy tunik,megis.

Lenyeg a lenyeg,folyton hirdeti,hogy o mekkora hetero es mindenki haljon meg,aki a sajat nemehez vonzodik. Az iskola folyosojan ilyen tartalmu szovegeket kiabal,facebookon is csak homofob tartalmakat oszt meg. Tortent egyszer,hogy a varosban szorakoztunk egy tarsasaggal,es volt koztunk egy srac,aki koztudottan meleg. Egyebkent dekorativ fiu,barmerre megy,nemtol fuggetlenul kb mindenkinrk tetszik. Ahogy setaltunk az utcan,meglattam a fent emlitett undoritoan buta fiut a tarsasagaval. Szokasukhoz hiven a Szalasi indulot enekeltek egy kocsma elott. Hatalmas tomeg volt aznap este,es fogtuk egymas kezet,hogy ne kavarodjon el senki. En pont a meleg sraccal voltam. Amikor kiszurt minket a homofob iskolatarsam,ugy elkezdett bamulni rank,hogy azt leirni nem lehet. Eloszor azt hittem,engem nez,hiszen latasbol ismer,de tevedtem. Elengedtem a fiu kezet,odamentem koszonni egy baratnomhoz,aki messzebb volt egy picit. Visszaneztem,es lattam,hogy ez a barom meg mindig a haverunkat bamulja. Le sem vette rola a szemet. Hallottam,hogy a haverjai felvetettek,hogy menjenek at mashova,de o ragaszkodott ahhoz,hogy maradjanak ezen a helyen. Milyen erdekes,nem?

Gondolom eleg egyertelmu ezek utan,hogy a srac erosen latens meleg gyanus.

2016. dec. 29. 10:07
 15/31 anonim ***** válasza:
81%

Bocs' az offért:

Médiát tanulok (tényleg, létezik ilyen terület), és abban valóban igaza van az egyik válaszolónak, hogy elég sok filmben van meleg karakter.

Ahogy sok filmben van fekete/tipikus szőke plázacica/otthonülő háziasszony/alkesz egyetemista/tipikus stréber/munkamániás/gazdag és beképzelt/gazdag, de jószívű/tipikus nyomi középiskolás/vallási vezető/elvált szülők gyereke/ázsiai/stb. karakter is. Ezek nem zavarnak, csak a b*zik? Akkor van egy rossz hírem...

Egyébként meg azért teszik ezeket a karaktereket a filmekbe, mert (itt jön Nyilvánvaló Kapitány) a valóságban is léteznek. Beleillenek a sztoriba, és minél több ilyen furcsaságot látsz, annál közömbösebb leszel vele szemben, nem fogod ok nélkül cseszegetni azért, mert kilóg a sorból. Ezt nem manipulációnak hívják, hanem népnevelésnek. A manipulációra tudok nagyon jó példákat mondani forrásokkal alátámasztva privátban, mert a politikai korrektség jegyében ide nem fogom kiírni.

Még valami, amivel szeretnék rávilágítani a gondolatmeneted csorbáira: Az emberek nagy része nem törődik a melegekkel, sőt, még a médiában is megjelennek. Fujjmár.

A nők nagy része párkapcsolatot és gyereket szeretne, esetleg már van is neki, és bizony ezt mutogatják a tévében. Fujjmár, én nem szeretnék se pasit, se gyereket, erre a tévében, utcán, mindenhol gyerekes párokat látok! HÁT MIÉRT KELL EZT RÁMERŐLTETNI?!

On: Valószínűleg látens meleg. Vagy csak egy primitív gyökér.

2016. dec. 29. 10:41
 16/31 anonim ***** válasza:
81%
A látens homoszexualitás mellett az ultrakonzervatív nevelés, illetve a mai propagandával való aktív szembehelyezkedés is kiválthat extrém reakciókat.
2016. dec. 29. 10:42
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az Amerikai szépség című filmben jól eltalálták ezt a nyomorúságos karaktert. A náci apuka az, ha valaki nem emlékezne.
2016. dec. 29. 11:16
 18/31 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is az Amerikai szépség jutott eszembe a kérdést olvasva :D
2016. dec. 29. 15:52
 19/31 anonim ***** válasza:
47%

Egyik ismerősöm két gyermekes családapa, de mégis szereti néha seggberakatni magát a feleségével.

Nem lehet határokat meghúzni mert felesleges, de aki agresszióval válaszol erre a témára ott nincs rendben valami.

2016. dec. 29. 20:21
 20/31 anonim ***** válasza:
55%

"Manipulálnak minket?

Az,hogy arra próbálnak tanítani és ösztökélni,hogy legyünk elfogadóbbak és nyitottabbak, egyáltalán nem negatív, sőt! nem tudom miért így fogod fel."

A manipuláció nem feltétlenül negatív irányú, manipulálhatsz te másokat szerinted üdvös dolgok irányában is. A manipuláció negativitás viszont abban merül ki, hogy tulajdonképpen te úgy igyekszel rájuk befolyást gyakorolni, hogy ők azt nem veszik észre. Ebben különbözik erősen a meggyőzéstől.

2016. dec. 30. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!