Emberek, akik negativak voltatok és optimistává váltatok, hogy sikerült? (már ha van ilyen)
Szinte világ életemben pesszimista voltam.
Ronda gyerek is vagyok, 18 éves koromig folyton kiközösítettek, apám alkoholista volt, egyetem sem ment jól, barátnőm sem volt, ha volt akkor is szakítottunk előbb utóbb.
Nekem ami nagy változást adott, az volt, hogy elmentem egy kivitelező céghez kötelező gyakorlatra, amiből 1 éves teljes projekten való részvétel lett....ez volt az első lépés.
A másik lépés az volt, mikor felvettek a mostani cégemhez. Igaz a diplomám nincs meg, de 1 éve dolgozok, egész jó fizetésért, és befogadtak egy közösségbe, és úgy érzem van értelme az életemnek.
Egyrészt az, hogy magam tartom el, már jobbá tette az életem, nekem mindig gyomorgörcsöm volt, hogy a szüleimtől kell pénzt kérnem mert nekem nincs.
Másrészt folyton pozitív dolgokat hallok vissza, a főnököm is dicsér, a munkatársak is pozitívan beszélnek rólam, és ezért általában szeretem a munkám. Főleg hogy azt látom, van lehetőség fejlődni benne. Ma például egyik munkatársam, aki a cégben a 3-ik embernek mondható, és adnak a véleményére azt mondta a mostani csapatból velem dolgozna legszívesebben. Na meg alapból olyan a munkaköröm ahol szükség van a tudásomra, véleményemre. És nem nagyképűsködni akarok, mert full kezdő vagyok a szakmámban, csak szimplán jó érzés hogy nem csak 1 vagyok a 100 közül.
Ami még nálam sokat segített lelkileg, hogy apám meghalt 1 éve. Előtte akárhányszor beszéltem anyámékkal, azt hallottam hogy részeg, ordít, ki vannak idegileg. Gyakorlatilag bűntudatom volt hogy én "elmenekültem" otthonról hátrahagyva mindenkit. Egész életemben azt hallgattam, hogy belőlem nem lesz senki, ehhez képest sikerült megmutatnom, hogy igenis vagyok valaki. Na meg sokkal jobb úgy hazatelefonálni, hogy arról mesélnek kinek milyen napja volt, mit csinált, és nem arról hogy megint részeg az öreg...Már amikor meghallottam a halálhírét, akkor felszabadultnak éreztem magam, 20+ évnyi lelki terror után úgy éreztem végre oda került ahova való.
Azt javasolom Neked és a hasonló problémákkal, pánikbetegséggel,stb küzdő emberekek is,hogy sürgősen iratkozzanak be egy Silva-féle AGYKONTROLL tanfolyamra!
Ezt tettem én is, bár más okból. S ahogy sokaknak, nekem is életem egyik legjobb döntése volt. Olvassgass róla és iratkozz be mielőbb! Amennyiben anyagi okokból nem teheted meg, alapítványi támogatást kaphatsz. Részletes info: [link]
További kérdések esetén írj nyugodtan priviben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!