Emberek, akik negativak voltatok és optimistává váltatok, hogy sikerült? (már ha van ilyen)
Szia!
Nekem úgy sikerült, hogy mindig elmondtam magamban a jó dolgokat amiket elértem (ez az önbizalmat is fejleszti). Folyton ismételgettem ezeket és arra gondoltam hogy sokan szeretnének olyanok lenni mint én, és hogy mindenki sokkal kevesebbet gondol magáról mint ami igazából..
Amennyiben másokban látod mindig a rosszat:
Ez már egy fokkal nehezebb, ugyanis ez kritikus személyiségre utal. Ezzel igazából nincs nagy baj, amíg nem hangoztatod ezt folyton.
Próbáld meg mindenkinek a jó oldalát látni..
Pl. lehet hogy rossz jegyei vannak, de nagyon kedves ember.
Mindenki jó valamiben, mindenki elérhet valamit az életben. (Mondanám azt hogy mindenki elérhet mindent az életben, de ennyire optimista még én sem vagyon :D. Inkább azt mondanám sok mindent el lehet érni kitartással és szorgalommal. Hard work always pays off!!!!)
Ha a közelgő események miatt vagy pesszimista:
Gondolj arra hogy te mindent beleadtál és az eredmény is ennek megfelelő lesz! ;)
Az a helyzet hogy ezt a kritikusságot nekem se sikerül leküzdenem. De őszintén szólva nem is baj ez.
A lényeg hogy ha kritizálok másokat akkor azt mindig poénosra kell venni - akkor ők is csak nevetnek rajta és mégis elismerik a kritikus személyiségedet.
Nem utolsó sorban ez a típusú őszinteség tapasztalataim szerint elég sok mindenkinek bejön! :)
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!