Miért lusták, kedvtelenek, negatívak a mai kamaszok?
Ez van elterjedve. ;)
Modernizálódott a világ, a barátaidhoz már nem muszáj átmenned, csupán 2 kattintásnyira vannak tőled, sok helyen kevés a lehetőség értelmes dolgot folytatni, a kamaszok meg sokszor egyébként se tudják, hogy mit akarnak.
A kedvtelenség a lehetőségek hiányából ered vagy szimplán olyan emberek vesznek körbe, akik semmire nem hajlanak (pl. kimozdulni a levegőre vagy megnézni, hogy jobb-e a való élet grafikája vagy maradjunk a Ps4-nél)
Menjetek inkább kaszinózni. ;)
3-as. Brutto 450ft-os órabérért simán elmennék dolgozni, de nincs munka. Április óta keresgélek, de nincs meló. Persze van olyan ismerősöm aki a 800-as órabérre azt mondta hogy kevés, ezért nem ment melózni, de ő egy p*öcsfej.
16/F
Az összes társadalom elé helyezett példakép haszontalan semmittevő, akinek nincs valódi élete. Lásd a sok popsztárt, való világ lakost, gengsztert, megélhetési politikust .... stb. Ezek az emberek nem csinálnak hasznos, vagy értelmes dolgokat, nem érdekli őket a világ működése, nem értenek semmihez. Ilyen példaképek mellett az emberek nem is sejtik, hogy a világ sokkal többről szól és így nem is kapnak motivációt a cselekvéshez. A mai ember vágyálma, hogy legyen egy hegynyi pénze és egész nap henyéljen valami drága helyen és mindenki hagyja békén ... vagyis nem csinál semmit. A saját véleményem szerint aki nem csinál semmit, az nem él.
Amúgy tökéletesen megértem a problémádat, sokáig én is így éreztem, de azóta kiszórtam minden ilyen embert az ismerőseim közül. Csak visszahúztak. Azóta sokkal jobban megy minden. Te se hagyd, hogy az ilyen emberek lehúzzanak! Az élet kaland és szórakozás!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!