Miért lusták, kedvtelenek, negatívak a mai kamaszok?
Amikor az ember fiatal, akkor általában szereti "kiélvezni" ezt. Ezt most úgy értem, hogy szeret megtenni olyan dolgokat, amiket később megtehet. Dolgozni úgyis kell, de délutánig aludni például nem valószínű, hogy lesz lehetőséged (de lehet, hogy kedved se) később.
Mindenki annyit tesz magáért amennyit akar. Te nem érted meg őket, de ők se téged. Azt meg nem hiszem el, hogy abban az 5-6 órában, amikor dolgoztok egyfolytában, megállás nélkül ezeket hangoztatják, amiket írtál, te meg folyamatosan ott vagy tőlük egy méterre.
Nekik így jó az élet, nem mindenki szeret dolgozni, és ez érthető is. Neked abból nem lesz károd, ha te jól végzed a dolgod, hogy a Jóska nem dolgozik.
Tizenéves vagy, élvezd! Nem azt mondtam, hogy bulizz, igyál meg ilyesmi. Hanem, hogy legyél a barátaiddal, érezzétek jól magatokat, nevessetek, élvezzétek, hogy nincs felelősség, hogy nem kell korán kelni. Ilyesmi.
Hamar vége szakad ám ennek, és amikor a családot kell eltartani, akkor már hiába sírsz majd, nem jön vissza ez.
De ez csak egy tanács volt, éld az életet, ahogy szeretnéd. Én is úgy teszek, ahogy én szeretném.
Szoktam bulizni, és a barátaimat imádom.
És igen, rossz egész nap ezt hallgatni. Hát elég gyakran ismételgetik, valamiért mindig el kezdenek sírni. Na de mind1, nem fogom ezt firtatni de tényleg nem az életvitelükkel van bajom, hanem ... Na mindegy, már leírtam. Őket nevezném energia vámpírnak vagy hogy mondják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!