Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért tartanak...

Az emberek miért tartanak kevésnek teszem azt 140 ezer ft-os fizetést? Úgy hogy mindeközben nincs hitele, sajátja a lakhatás.

Figyelt kérdés

Nyilván ennyiből nem lehet szalonból kihozni egy autót rögtön 3 év spórolással, de azért ha ügyesen kezeli valaki a pénzt az jó támpont, és fiatalabb autót is tarthat.

A hülyeségeket mint a cigi is, mindenkinek mellőzni kéne, és több maradna zsebben.

Egyedülállóként a saját ház lakás nagy segítség, ami megint csak takarékosságot eredményez, munkahelyemen nálam pár évvel idősebb sráccal számolgattunk mennyi az annyi, én legbelül a fejem fogtam mikor 40-50 ezreket adnak ki albérletre. Bár a szerelem ezek szerint mindent megér csak hogy bérlőként bármikor egymásnak ugorjanak, és ne kelljen sakkozni hogy mikor tudnak ketten lenni valamelyiküknél.

A főzés megint csak olyan hogy aki tud az fillérekből jóllakik, van aki a mosogatás költségét és a szabadidejét inkább kifizeti egy futárnak a kaját tekintve.

2016. nov. 19. 15:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%
Én 160-180 nettót kersek hitelem nincs. Tudom sokan ennél jóval kevesebbet keresnek. Na de kérdező bújjak ki a bőrömből örömömben milyen jól élek? 16 éves suzukim van. Nyaralásról ne is álmodjak. Élek nem halok éhen szomjan nem fagyok meg. Na de én nem ezt tartom vágyaim netovábbjának. Igen kimehetnék én is dolgozni külföldre de én nem akarok. Nem akarok ezzel megelégedni még akkor sem ha kénytelen vagyok. Ha egyedül él az ember minimum 200 lenne elfogadható kettőnek 300 . De ettől nagyon távol állunk sok helyen ketten nem tudnak 200 ezret összehozni.
2016. nov. 19. 18:54
 22/27 A kérdező kommentje:

Páran támadtok, de én csak fel akartam vázolni hogy ennyi pénz mire kéne hogy elég legyen ha nincs hitel, saját lakással, és egyedüliként.

Gondolom hogy egy gyerek sokat elvisz, tehát ez más téma, a nyaralások olyanok hogy akinek igénye van rá az összeszedi a rávalót, én úgy gondolom egyedül ennyi pénzből úgy kell csinálni hogy jó legyen.

Valaki írta a 16 éves suzukit, nem lehetetlen lecserélni, csak elhatározás kérdése, pár évig nem járok autóval, helyette gyűjtök egy másikra.

Pl annak ellenére hogy térítik a 7ezres bérletemet, így nem kell kiadni pénzt érte, azt az összeget meg az autóba tankolom.

2016. nov. 19. 20:07
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj,hogy a rosszhoz is hozzá lehet szokni,és végül az ember azt hiszi,hogy jól él,mert nem hal éhen,meg szomjan.

Jaj de jó,tudok venni párizsit,meg teszkóskólát,és ezzel királyság van.

A magyar alsó réteg,főleg aki ismeri a régi rendszert,teljesen be van programozva erre a jelenleg 100-150 ezres fizetésre,mindig ez az éppen hogy egy kisautó,éppen hogy egy kis benzin,éppen hogy néha egy családi fagyizás,és éppen hogy egy balatoni egy hét egy faházban nyáron,de ott is a CBA-s virsli ebédre.

És azt hisszük jól élünk.

Beleértve jómagam is.

Közben egy nagy fenét.

A torkosborz hozzánk képest egy kifújógép...

2016. nov. 19. 20:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Tévedsz kérdező nem elhatározás kérdése lecserélni egy autót hanem pénz kérdése.
2016. nov. 19. 21:12
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, még egyszer megkérdezem: mi örömöd van az életben, amikor munkából hazatérve egyedül kucorogsz a paneledben, nehogy véletlenül kiadj 10 forintot? Boldoggá tesz a félretett pénzed? Van célod vele, ami valóban boldogít?

Inkább laktál isten tudja, meddig anyuéknál, ahol eléd tették a kaját, csak hogy spórolj a paneledre, ahol a kutya se vár haza. Gondolom, párod se volt soha az életben, mert a randizás is pénzbe kerülhet, nincs semmi hobbid, semmi igényed arra, hogy feltöltődj egy filmmel, koncerttel, vagy egy jó beszélgetéssel, akármivel, mert a végén még fizetni kell érte. Mi értelme van egy ilyen életnek?

2016. nov. 19. 23:07
 26/27 anonim ***** válasza:
31%

"Aki tud,az fillérekből jól lakik"

fúj,el tudom képzelni az asztalotokat:

lejárt májas,szójás húsutánzat,ótvaros rizshegyek,cba-s jaffa,trombi,99999990-es mocskok,amivel szopat a tesco,stb.

Ja meg persze az 50 kilós kiszerelésű margarin,amit még a kutya is kiokádik.

2016. nov. 19. 23:44
 27/27 anonim ***** válasza:

én minden hónapban elmegyek 4-5 napot wellnesselni, már ez több, mint 140 ezer

és csak egy dolgot említettem, ami nekem alapvető

a rezsiről nem is beszélve, nekem 70-80 ezer Ft alsó hangon megvan

2016. nov. 20. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!