Miért van az hogy úgy kezelnek mintha cigány lennék?
Teljesen normális külsőm van, nem is játszom az agyam, nem ordibálok, próbálom normálisan kifejezni magam, Introvertált vagyok, Még is sokan úgy kezelnek mintha én rossz ember lennék, tartanak tőlem. Ha elmondom valamiről a véleményem akkor nincs igazam, meg nem úgy van, meg én valami mást láttam biztos, Nem hisznek nekem, s ha történik valami egyből engem vesznek elő. Én nem tudom mitől van ez a megkülönböztetett dolog... mindig is valahogy igy kezeltek, de már kezd elegem lenni.. és bármit amit mondok bárkinek, a saját tapasztalatom, véleményem, nem hisznek nekem.. és olyan dolgokat képzelnek rólam ami nem is igaz.
Nem értem tényleg.. miért tartanak tőlem, félnek tőlem, Hol ott tényleg normális vagyok, tiszteletbe tartom az embereket, s ha udvarias vagyok vagy elengedő, akkor meg arra fogják hogy ez biztos csak a véletlen volt, véletlenül se gondolnák hogy én milyen rendes vagyok..
Én nem tudom tényleg, ennyire más világban élek? vagy foggalmam sincs.
Csak velem van ilyen??
Hol? Ki?
Iskolában??? Nálunk mindig az volt, hogy a szegényebb gyerekeket hibáztatták mindenért. A gazdagoknak nem szóltak, akkor sem, ha tudták, hogy ők csináltak rosszat.
Szóval ez is lehet egy megoldás.
Ez pontosan azért van, mert introvertált vagy.
Onnan tudom, hogy én is ezzel küzdök.
Ha visszahúzódó vagy, akkor nem tudnak megismerni, és csak simán rádhúznak egy skatulyát az emberek, mert az egyszerűbb. Ha viszont valakit nagyon jól ismernek, képesek megszeretni még akkor is, ha egy utolsó szrházi.
Viszont bűnbak mindig kell és hát ki legyen az? Talán a legjobb barátja vagy az anyukája esetleg az a gyerek akiről semmit nem tudunk csak mindig csendben van a sarokban? Naná, hogy igen!
Meg többnyire azt szeretik, aki nyalizik. Tökmindegy mennyire nem igaz a dolog. Testvérem is ilyen nyalizógép, én meg csak korrekt vagyok. Nekem meséli, hogy használja ki anyánkat azzal, hogy cuki a gyereke meg ilyenek, de én ha ezt elmondom nekik, akkor csak elengedik a fülük mellett, mert vagy el se hiszik vagy inkább megbocsátják, mert amúgy meg nyalizik nekik.
Két lehetőséged van:
1. Nyitsz az emberek felé. Hagyod hogy megismerjenek, bár valószínűleg aki már elkönyvelt, annál sok esélyed nincs.
2. Keresel hozzád hasonló barátokat, és akkor már neked is lesz hadsereged, aki neked ad igazat, és nem fogsz megőrülni.
Én még nem jutottam megoldásra, de neked sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!