Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy éljek normális életet ha...

Hogy éljek normális életet ha ilyen ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Az undorító külsőm miatt visszahúzódó is vagyok és egyáltalán semmi önbizalmam. Elég sz*r érzés azt nézni hogy körülöttem mindenki minden hétvégén bulizik, csajoznak, dugnak stb.. én meg itt vagyok egyedül úgy hogy soha nem volt senkim, soha nem csókolóztam, soha nem fogtam senki kezét és soha nem ölelt meg senki. Emellett kövér is vagyok, ha lefogynék ugyanúgy iszonyat ronda lennék csak a kötél nem szakadna el. Szóval teljesen leszar az összes csaj ha hozzám is szólnak akkor is csak azért hogy csesztessenek de általában csak kiröhögnek. A legtöbb csaj viszont szerencsére levegőnek néz. Soha senki nem beszélget velem, nem hív senki sehova szóval szinte mindig itthon vagyok mert nem tudok mit csinálni. Viszont annyira nagyon nem szörnyű mert a legtöbb korombeli csaj nem nagyon vonz.

Az öngyilkosságon soha nem gondolkodtam mert semmi értelme mivel amint írtam, elszakadna a kötél meg a Trónok Harcából is van még 2 évad.

Esetleg van valami facebook csoport a hozzám hasonló szerencsétleneknek?

2016. nov. 14. 17:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

5ös: De igen, tényleg nagyon ronda vagyok.

Ismerkedés esélytelen. Nincs semmi önbizalmam látom hogy a csajok milyen palikkal mászkálnák ha én odamennék kiröhögnének és nem csak akkor, hanem mindig amikor meglátnak, volt már ilyen.

2016. nov. 14. 22:20
 12/27 anonim ***** válasza:

Parasztnak adok igazat a vitában!

Te meg kérdező ásdd el magad. De ne azért, ahogy kinézel, hanem azért, mert ennyire sajnáltatod magadat és közben meg semmit se teszel!

Itt elmondták jópáran, hogy mi a téma: oda kell böfögni, el kell csoszogni otthonról, és felvenni valami fejformát ami nem arra emlékeztet, hogy kivégzőosztag elé állítanak 5 perc múlva.

Elegem van már az itteni sok picsogásból! Neked semmi se jó b+! Kaptál jó válaszokat, de nem tudsz élni vele te világ rothadó savanyú uborkája!

Más még nálad is rondább mégis vannak barátai és női, mert nem olyan citrompofájú hervatag talicskaképű, mint aki tehénylepénybe harapott!

2016. nov. 15. 05:57
 13/27 anonim ***** válasza:
En ketszer annyi idos vagyok, mint te, de ugyanez volt mindig a bajom. Csak eppen lanyban. Mondjuk kover nem voltam es akkoriban meg a tronok sem harcoltak :D. De a lenyeg nagyon hasonlo. Szoval akkoriban mindenki azzal jott, hogy amig magamat utalom, mas sem fog szeretni. Ez akkor demagog dumanak tunt, nesze semmi fogd meg jol, de felnottkent latom, mennyire igazuk volt. Szoval az egyetlen tanacsom az, hogy ne arra figyelj, ami rossz, hanem a jora. Hogy mi benned a szeretetremelto. Erzelmi erettseg, intelligencia, humorerzek, figyelmesseg es meg sorolhatnam. Kezdj el ezeknek "orulni". Es ami meg nalam bevalt: kaptam az elettol egy olyan feladatot, amire mindig is alkalmatlannak hittem magamat, de megcsinaltam! Kitarto munkaval, akraterovel sikerult. Egyaltalan nem volt nagy cucc, mas lehet, hogy fel kezzel megcsinalta volna, de en atleptem a sajat arnyekomat. Nagyon nagy onmizalom-loket volt. Szeresd magad, meglatod, mas is fog! Hajra!
2016. nov. 15. 12:29
 14/27 A kérdező kommentje:
Ebben az állapotban elég nehéz lenne szeretni magamat. :D
2016. nov. 15. 22:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Tudom, ateltem :( Sok ido es turelem, de mukodik! Mindenkiben van szeretnivalo, benned is!
2016. nov. 15. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

N

ehéz rondaként az élet. Ezt csak az tudhatja, aki nap mint nap szembesül vele. Én nagyon ronda vagyok. A keresztelőmőn összesúgtak az emberek és kinevettek. Láttam a felvételt. Oviban mindenki került. Az ovónénik nem foglalkoztak velem úgy mint a többiekkel. Az utcán megbámultak. Túl kell ezeken lépned. Neked ez jutott és kész. Mindezek ellenére volt már 3 barátnőm. Igaz mindhárom kapcsolatomnak az vetett véget, hogy vagy a lány szülei, vagy barátai mindent megtettek azért, hogy szétválasszanak. Nem illettem hozzájuk. A ronda ember senkihez se illik. Ránk nem mondta senki sem, hogy milyen szép pár. Tapasztalatom az, hogy az emberek néha nagyon utálatosak tudnak lenni ha ronda vagy, és nagyon kedvesek ha aranyos valaki. Ez tény. Kár is lenne tagadni. Mégha kedvelnek is a munkahelyemen buliba sose hívnak. A jóképű kollégámat meg szabályosan körülrajongják. Ha egy helységben vagyunk levegőnek néznek. És ez rosszul esik. Na a lényeg bármennyire is legyél ronda, valaki mindig van, aki szeretne Téged. Csak rá kell találnod. Ne légy szomorú, depressziós. Azzal semmi sem oldódik meg. Én például vonzom a rossz sorsú nőket. Sajnos semmiből se tanulnak. Volt egy kapcsolatom egy lánnyal. A volt pasija alkoholista volt és állandóan verte, megalázta. Egyszer úgy megrugdosta, hogy kórházba került. Elhagyta a lány összejöttem vele. Fél év mulva a volt pasija visszakönyörögte magát. A lány elhagyott. Az önbizalmammal semmi gond. Csak tudod ha egy pasi nagyon jól néz ki, akkor annak mindent elnéznek, megbocsájtanak. Ha ronda vagy nagyon kritikusan állnak hozzád, és a legkisebb hiba is elég a szakításhoz. Az én sorsom talán hogy egyedül maradok. De ettől Te még megtalálhatod a boldogságod. Kívánom neked tiszta szivből.

2016. nov. 16. 03:45
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen, körülöttem is vannak olyan csávók akiket folyton körülrajonganak a csajok, rengeteg nőjük volt de valószínűleg nem a személyiségük miatt, mert hihetetlenül unalmas, önismétlő emberek. Azok pedig akik ronda palikat látnak csajokkal nem tudom hol élnek. Én nem emlékszem hogy valaha is láttam volna ilyet, fordítva viszont szinte mindennap..
2016. nov. 16. 15:27
 18/27 anonim ***** válasza:

"Azok pedig akik ronda palikat látnak csajokkal nem tudom hol élnek. Én nem emlékszem hogy valaha is láttam volna ilyet"

A trónok harcában nem is fogsz ilyet látni...

2016. nov. 16. 17:34
 19/27 anonim ***** válasza:

Citrompofájú Savanya Béla!

Az vagy, amit látni akarsz!

2016. nov. 16. 18:02
 20/27 A kérdező kommentje:
Igen mert ha bejön egy sorozat akkor biztos hogy egész nap szünet nélkül azzal foglalkozom.
2016. nov. 16. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!