Ti bosszúállók vagytok?
Figyelt kérdés
Akármennyire próbálok, néha egyszerűen nem tudok megbocsátani, sőt, aljas módon visszaadom amit kaptam. Erre nem vagyok büszke. Ti hogy vagytok ezzel?2016. nov. 13. 13:27
11/15 anonim válasza:
Én mindig megölök vagy 30 embert, mint Steven Seagal a filmekben. Szóval aki bánt, azon bosszút állok. Erősnek érzem magam.
12/15 anonim válasza:
Ha valaki átlép egy bizonyos határt nálam, akkor valóban nincs bocsánat, és ha van lehetőségem, akkor megbosszulom a tettét. Ha nincs, akkor megszakítom az illetővel a kapcsolatot, és nem foglalkozom vele, ugyanakkor ha évek múltán úgy adódik, hogy lehetőséget kapok a bosszúra, akkor élni is fogok vele. De ismétlem, csak akkor ha átlép egy bizonyos határt az adott személy... és nyilván mindenkinél máshol húzódik ez a határ(közeli rokonok, távoli rokonok, barátok, kollégák... stb. mind külön kategória nyilván).
13/15 anonim válasza:
Én bosszúálló vagyok de büszke vagyok rá
15/15 anonim válasza:
Én szinte mindig bosszút állok a sérelmeimért, ugyanis nem vagyok köteles megbocsátani senkinek. Ha kell, az életemet is feláldoznám az elveimért. Büszke is vagyok erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!