Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti bosszúállók vagytok?

Ti bosszúállók vagytok?

Figyelt kérdés
Akármennyire próbálok, néha egyszerűen nem tudok megbocsátani, sőt, aljas módon visszaadom amit kaptam. Erre nem vagyok büszke. Ti hogy vagytok ezzel?

2016. nov. 13. 13:27
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én mindig megölök vagy 30 embert, mint Steven Seagal a filmekben. Szóval aki bánt, azon bosszút állok. Erősnek érzem magam.
2016. nov. 13. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha valaki átlép egy bizonyos határt nálam, akkor valóban nincs bocsánat, és ha van lehetőségem, akkor megbosszulom a tettét. Ha nincs, akkor megszakítom az illetővel a kapcsolatot, és nem foglalkozom vele, ugyanakkor ha évek múltán úgy adódik, hogy lehetőséget kapok a bosszúra, akkor élni is fogok vele. De ismétlem, csak akkor ha átlép egy bizonyos határt az adott személy... és nyilván mindenkinél máshol húzódik ez a határ(közeli rokonok, távoli rokonok, barátok, kollégák... stb. mind külön kategória nyilván).
2016. nov. 13. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Én bosszúálló vagyok de büszke vagyok rá
2016. nov. 13. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Főleg nők bosszúállók.
2016. nov. 13. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig bosszút állok a sérelmeimért, ugyanis nem vagyok köteles megbocsátani senkinek. Ha kell, az életemet is feláldoznám az elveimért. Büszke is vagyok erre.
2021. jún. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!