Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagytok "bosszúállók"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok "bosszúállók"?

Figyelt kérdés

Hogy viselkednétek azzal a személlyel szemben, aki megpróbálta elcsavarni a barátotok fejét?

Nem foglalkoznátok vele? Ha meglátnátok az utcán, nem vonnátok kérdőre, hogy mégis ezt hogy gondolta?

2013. febr. 13. 23:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, de néha egy Vasember kibújik belőlem.
2013. febr. 13. 23:42
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem az állítólagos "legjobb barátnőm" próbálkozott be a páromnál.Elküldtem a pics*ba és megszakítottam vele a barátságot.
2013. febr. 13. 23:43
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem ismerem a csajt.. barátom osztálytársa....

De annyira késztetést érzek arra, hogy ha egyszer meglátom, akkor "megtépjem a haját"....

Vagy azzal csak magamat "égetném" le?

De miért kéne "nyugodt" szemmel néznem?! :/

2013. febr. 13. 23:46
 4/21 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus felállás. Nem az érdekel. A barátomat kérdezném. Miért belement? Hogy gondolta? Az életben nincs ilyen, senki nem kérdezi a másiktól. Akit elakarnak és az illető belemegy ennyi. Ez az én véleményem. Soha nem csinálnék ilyet. N
2013. febr. 14. 00:00
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem egy p.csa 2 évig próbálta tönkrebarmolni a kapcsolatomat exemmel. Nem miatta lett vége, de gondolkodás nélkül fejbe lőném, ha megtehetném. És gyanítom, ha egész véletlenül találkoznék vele, nem bírnám megállni, hogy ne mossak be neki egyet, úgyhogy remélem nem találkozok vele...
2013. febr. 14. 00:00
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

Miért vonnám kérdőre?

Ha sikerül elcsavarnia a partnerem fejét és nem egy szakításba torkollik a dolog (fer módon), hanem megcsalásba, akkor a partnerem is egy utolsó szutykos retek.

Ha pedig korrektül bevallja, hogy ez a helyzet, ő kilép a kapcsolatból, hát legyen.

Persze, nem mosolyogva, örvendve, de mindenképpen emelt fővel engedném el.

2013. febr. 14. 00:11
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem lett szakítás a a dologból,mert nem csalt meg vele. Viszont bevallotta,hogy tetszett neki,hogy bejön egy másik lánynak. Ezt értem is,mert nekem is tetszik,ha megjegyzik,hogy csinos vagyok. De azt túlzásnak érzem,ha a lány a nyakába ugrálgat.Baráti kapcsolatnál megérteném,de ugye ez nem nevezhető annak. Előfordult,hogy jópárszor a lányon vesztünk össze..... Mert ugye vita lett belőle,és kitudja.... Lehet inkább már nem számol be róla...
2013. febr. 14. 01:09
 8/21 anonim ***** válasza:
Hát, Kedves Kérdező, lehet, hogy akkor nem is (csak) a lány a ludas.
2013. febr. 14. 01:36
 9/21 anonim ***** válasza:

biztos hogy a partnerem venném először elő, merthogy ő az aki nem állítja le, vagyis a leghibásabb.

nekem is mondogatnak pasik szépeket, de ha van párom ez az 1. amit közölni fogok, hogy foglalt vagyok és szerelmes.

ha nem fogja fel akkor meg szólok a páromnak hogy hát a Pista, az nem kopik le és figyelmeztesd kicsit hogy Tényeg foglalt vagyok és Tényleg nem akarok tőle semmit.

Fordítva ugyanezt elvárom, ha nem érti meg a csaj akkor nyilvánítsa ki neki a párom hogy hééé, foglalt vagyok, előtte smároljon le jó hosszan vagy akármi, amit kitalál.

ilyenhez mindig két fél kell, ha meg a csaj csak úgy fogná magát és nekiugrana, megcsókolná, akkor a minimum hogy ellöki a pasi magától ha hű. mert ha nem akkor megintcsak ő a hibás.

amúgy volt olyan csaj aki addig csábítgatta egy pasimat míg az lelépett vele... de akkor bosszútálltam a csajon is és a pasin is. rámásztam a pasira, elértem hogy megcsalja a nőjét majd megzsaroltam hogyha nem mondja el neki, akkor majd én fogom.

hát szétvertem a kapcsolatot, 2 évig még nyűglődtek de állandó téma voltam :)

szóval nem, nem tépném meg a csajt, nagyon szerencsétlen... azt hitte csak neki szabad lenyúlni pasikat mástól és feljebb állhat neki ha visszanyal a fagyi.

egyszer találkoztam vele és befuckoltam neki.

lefagyott, köpni-nyelni nem tudott, ennyi volt.

2013. febr. 14. 01:39
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen csajok!!!!!!!!!!!

Igen,arra én is gondoltam,hogyha lesz pasija az illetőnek,akkor ha lesz párom,ha nem..megpróbálnám elcsábítani. Persze nem bonyolódnék viszonyba vele,azt nem tudnám megtenni. Csak húzni az agyát és olyan bizonyítékokat "csinálni" ami egyértelművé tenné,hogy esetleg találkozgatna velem stb....

A sors úgyis vissza adja ezeket a dolgokat az illetőnek,de bopdoggá tenne,ha rajtam keresztül érezné amit nekem okozott.

2013. febr. 14. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!