Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagytok "bosszúállók"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok "bosszúállók"?

Figyelt kérdés

Hogy viselkednétek azzal a személlyel szemben, aki megpróbálta elcsavarni a barátotok fejét?

Nem foglalkoznátok vele? Ha meglátnátok az utcán, nem vonnátok kérdőre, hogy mégis ezt hogy gondolta?

2013. febr. 13. 23:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ha megbíol a bartátodban, szerintem rá kéne hagyni, hogy oldja meg,

ha meg nem bízol benne, akkor meg halálra van ítélve a kapcsolat

2013. febr. 14. 08:17
 12/21 anonim ***** válasza:

"Igen,arra én is gondoltam,hogyha lesz pasija az illetőnek,akkor ha lesz párom,ha nem..megpróbálnám elcsábítani. Persze nem bonyolódnék viszonyba vele,azt nem tudnám megtenni. Csak húzni az agyát és olyan bizonyítékokat "csinálni" ami egyértelművé tenné,hogy esetleg találkozgatna velem stb....

A sors úgyis vissza adja ezeket a dolgokat az illetőnek,de bopdoggá tenne,ha rajtam keresztül érezné amit nekem okozott."

No, hát látom. hogy hülyébb vagy a sok évi átlagnál.

A mentalitásod pedig undorító, taszító és közönséges.

Te ne akarj igazságot osztani, hanem érd el azt, hogy a párodnak eszébe se jusson "enyelegni" a másik csajjal.

Én korábban is hozzászóltam ehhez, miszerint nem csak a csaj a ludas, de látom csökevényes agyad képtelen felfogni, hogy mi is a tényállás :D gratulálok :D :D

2013. febr. 14. 09:45
 13/21 anonim ***** válasza:

A 12 - es vagyok.

"megpróbálom elcsábítani, ha lesz párom, ha nem."

Ha lesz párod, akkor bizony egy ugyanolyan vagy még retkebb lotyó vagy Te is.

Ezért tart itt társadalmunk ahol...

Bosszúból nem akarsz még egy gyereket is potyogtatni?

2013. febr. 14. 09:48
 14/21 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de hogy merészelsz TE, engem ilyen szavakkal illetni?????????

Mégis ki vagy te itt???

Ha nem tudnál olvasni, akkor meg ott van, hogy nem csinálnék semmit, még 1 puszit se akarnék kb...

És a saját kapcsolatomba már miért ne szolgáltathatnék igazságot?

Nem te döntöd el úgy gondolom.. meg aztán nem a te kapcsolatodba magyarázok bele....

Ha már ilyeneket írsz, akkor neked is megvan az értelmi szinted, főleg hogy úgy lotyózol le, meg minősítesz, hogy rohadtul nem ismersz.

Az ilyen hozzászólókat rühellem.

Ne gondolod magadról, hogy te fúú de különleges vagy.

Választ már nem kérek rá, mert rohadtul nem érdekel.

Érdekes.. MÁS tudott NORMÁLISAN válaszolni.

2013. febr. 14. 10:38
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

:)

Igen, érzelmi szintem nagy valószínűséggel sivár.

Miért ne szolgáltathatnál igazságot?

Nem Te írtad, hogy a sorsszerűen úgy is vissza kapja? :)

Mindegy is. :D

Sok boldogságot :D

És részvétem Barátodnak.

Mellesleg, nem írok ki ilyen jellegű kérdést, ezért nem szólsz bele a kapcsolatomba.

2013. febr. 14. 10:43
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Mellesleg a Te "bosszúállásod" egy óvodás szint, egy primitív megoldás. Pláne, hogy nem is a felmerüli problémát szeretnéd orvosolni, hanem gerjeszteni egy újat, mert miért is ismernéd be Magadnak, hogy első sorban nem a csaj haját kell megtépni, hanem Pasid f@szára lépni. (?)
2013. febr. 14. 10:47
 17/21 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem kérek választ.

Látszik nem tudod felfogni.

Ja nem írsz ki ilyet, pedig biztos lehetne abban is belekötni... Mert nem hiszem, hogy te olyan makulátlan vagy, meg a pasid is.

Gondolom, olyanoktól mint te vagy, ahogy leírod a dolgokat, nem akarnál választ kapni.

Kíváncsi lennék, hogy mégis milyen kérdéseid vannak.

Vagy lehet nincsenek, mert te vagy a tökéletes.

Csak olyan nincs.

De mondom mind1!!!

2013. febr. 14. 11:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem.Úgy vagyok vele,hogy a sors majd ad alkalmat arra,h bosszút álljak.Ha meg nem,nem foglalkozom vele.A fagyi úgyis visszanyal mindenkinek,előbb-utóbb:)
2013. febr. 14. 12:10
 19/21 A kérdező kommentje:

Érdekes, te is tudsz normálisan válaszolni! Köszönöm!

Akkor ha lesz rá alkalmad, azért bosszút állnál rajta.

Persze, én se nyomozok utána, hogy hol van, merre és akkor oda megyek...

2013. febr. 14. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:

az tényleg nem megoldás, ha megpróbálod majd elcsábítani az ő pasiját.

azt személyes találkozás, érintések nélkül nem nagyon lehet, te meg itt azt írod, egy csókot sem akarsz.

akkor elég érdekesen képzeled ezt el.

volt egy ilyen csajismerősöm nekem is, felvette a pasimat neten, mindig irogatott rá, meg ilyen sejtelmeket kiírt hogy hát itt meg ott volt, abban az időpontban, amikor a pasim.

egyszer rákérdeztem a páromnál hogy mi van, ő meg közölte hogy akárhányszor meglátja, irogat neki a nő és fárasztja a h.lyeségeivel. meg is mutatta őket, meg megengedte hogy én is belépjek - szóval nyilvánvaló volt hogy még az életben nem találkoztak.

egyszer megcsináltuk azt hogy bekamuzta a csajnak hogy egy bizonyos helyre megy bulizni. aztán nem ment, csak a haverja és mondtuk neki hogy figyelje, ott lesz-e a bizonyos lány.

persze nem hagyta ki az alkalmat :D és gondolom nagyot koppant mikor rájött hogy átvertük :D

sokszor irogatott még, gondolom hogy féltékennyé tegyen amiért vele beszél. volt hogy kibeszélt, általában én voltam a téma, irogatta burkoltan, miért hagyna el engem a pasi helyében stb. csak azt nem tudta hogy a pasim mellett ülök és ott röhögök rajta.

aztán meg valahogy rábukkantunk a blogjára ahol nagyban ecsetelte hogy fog ő majd engem tönkretenni, meg hogy milyen udvarias a pasim (amiért még nem küldte el a búsba, hanem inkább röhög rajta?!) és ezt ő kihasználja, az ujja köré tekeri meg minden xD

hatalmas volt, akkor mág annyira visítottunk rajta hogy átkopogott a szomszéd.

szóval ezt azért írtam le, kedves kérdező hogy figyelj oda, mert ha a pasi szerelmes, de legalábbis a csaja jobban bejön neki, mint valami csókot nem akaró, vele nem találkozó net-lány és nem most jött le a falvédőről, akkor ilyen sejtetős izékkal nem fogsz éket verni közéjük, csak nevetséges leszel.

Könnyű ám leellenőrízni hogy valaki tényleg ott van-e egy buliban, miket beszéltek... mindig van szemtanú.

2013. febr. 14. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!