Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akiknek önbizalomhiányuk van,...

Akiknek önbizalomhiányuk van, azok miért nem változtatnak hogy ne legyen önbizalomhiányuk?

Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es : Hogy sikerült ezt elérni? Leírnád légyszi! Köszi!
2016. nov. 13. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:

11#

Hosszú és összetett folyamat volt. A legfontosabb része, hogy vedd rá magad arra, hogy új embereket ismerj meg. Először a neten próbálkozz, az könnyebb, mint élőben. Ha elég sok emberrel beszélgetsz, akkor egy idő után majd rájössz, hogy a többi ember is ugyanolyan "hülye" mint te. Ők is beszélnek baromságot, csinálnak hülyeségeket úgyhogy nem kell rettegni tőlük. Ezzel fejleszted a kommunikációs készségeidet is, könnyebb lesz beszélni az emberekkel. Ezután elkezdhetsz élőben is ismerkedni, találkozhatsz a neten megismert emberekkel, kereshetsz olyan hobbit, amihez társaságba kell járnod, ilyesmik.

Nekem ez segített és igazából akkor változott nagyot az életem, amikor rájöttem, hogy a többiek is csinálnak cikis, idióta dolgokat. Ez levette rólam a megfelelési kényszert és megkönnyítette a kommunikaciót.

2016. nov. 13. 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Köszi 11-es!:)
2016. nov. 13. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsi 12-es.
2016. nov. 13. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert nem biznak abban hogy eleg erosek azok hogy megvalozzanak. Ugy gondoljak ugy se sikerulne. Masreszt mint ahogy mar korabban leirtak, nem tudjak hogyan kellene. Egyik legnehezebb dolog.
2016. nov. 19. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!