Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek elmondható a mai...

Szerintetek elmondható a mai nőkről, hogy nőiesek?

Figyelt kérdés
Belsőleg. Én azt tapasztalom legtöbb esetben, hogy a nők nem gyengédek, valamikor extrémebb helyzetben is, torkuk szakadtából sakál módjára üvöltenek, nevetnek, alpári lehengerlő stílussal.. én nem tudom, honnan veszik ezt a létformát, szerintem még férfi sincs aki ilyen állat módján viselkedne.
2016. nov. 11. 23:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
47%
Sunshinedoll te elég szubmisszív vagy :)
2016. nov. 12. 18:10
 12/28 anonim ***** válasza:
95%

Valaki magyarázza már meg, mit jelent az, hogy nőies?

Nőiesnek számít az, aki nő? Mert akkor minden nő nőies.

Such logic.

2016. nov. 13. 00:30
 13/28 anonim ***** válasza:
38%

Lehet kezdeni Müller Péterezni ilyen témában. Vagy szak lapokat elővenni.

Lehet magunkból kiindulni, ami viszályt szín és sok gyűlöletet, mert mai világ embere, főleg, aki az Interneten lakik, nem képes elfogadni, hogy vannak dolgok, amikről mindenki máshogy gondolkodik.

A nőiesség definiálása bizony olyan dolog, amit nehéz megfogalmazni. Pontosan azért, mert ahány ember, annyi nőiesség.

Ám nőies általánosítható, egy olyan kvalitása egy embernek ami legtöbb esetben mások számára érthető módon nyilvánul meg (kisugárzás, öltözködés, viselkedés, testi adottságok), amivel szexuális és/vagy intellektuális értelemben felkelti az érdeklődést a személynek a női valójáról.

Liberalizmus elterjedése ahhoz vezet, hogy sertés a nők nőiesség dicsérni, mert akkor szexista leszek. Kaptam már szexuális zaklatás miatt kioktatást, amikor előre engedtem az ajtóban valakit, vagy megdícsértem, milyen "észbontóan jól néz ki" (ezekkel a szavakkal).

Ezt másik oldalról is hallom. Divat fiúsan öltözni, mert csökkenti a női-férfi különbözőséget. (más oka is van, de ez a közvetett fő oka)

Szóval lehet a nőiességről vitát nyitni, mi az a nőiesség. A mai nőknél, akik kötelezően egyenlők kell legyenek a pasikkal, ez erős kérdés.

2016. nov. 13. 09:12
 14/28 anonim ***** válasza:
63%

"sertés a nők nőiességét"... freudi elszólás :D

"Kaptam már szexuális zaklatás miatt kioktatást, amikor előre engedtem az ajtóban valakit"

öö.. nem baj,ha ezt nem hisszük el? vagy belecsíptél a seggébe, mikor előreengedted? úgy lehet.

2016. nov. 13. 11:11
 15/28 anonim ***** válasza:

# "Kaptam már szexuális zaklatás miatt kioktatást, amikor

#előre engedtem az ajtóban valakit"

# öö.. nem baj,ha ezt nem hisszük el? vagy belecsíptél a

# seggébe, mikor előreengedted? úgy lehet.

Nem baj, ha nem hiszed el, mert ez nem egy vallás. Azt hiszel el, amit akarsz. Az már inkább baj, hogy feltételezésekkel élsz és magadból indulsz ki. Mert lehet, hogy te megfogod a nők seggét, de én nem vagyok ilyen.

Az írásod és stílusod alapján több, mint valószínű, hogy ne is érdekel a teljes történet, de attól elmondom, mert jogodban áll megtudni a valóságot, miután ilyen szépen megpróbáltál beégetni.

Egy azért kaptam a beszélgetést a főnökömmel, mert az amerikai kolléganő, aki nem szokott az udvariassághoz, azt mondta, hogy folyamatosan a hátsóját bámulom az ajtóban. Ami szintén olyan dolog, amit nem hitt el a kolléganő, de történetesen ez sem volt igaz. Úgyhogy ezt megvitattam a főnökkel és mondta, hogy ne legyek vele udvarias, mert ő ezt félre érti.

A freudi elszólás, amit megjegyeztél, meg egy egyszerű hibajavítás volt, a telefonom által, amin átugrottam. De ellenben, hogy neked a Freud ugrott be az téged jellemez, hogy neked bizony eszedbe nem jutott a "sértés" szó, hanem a sertésre gondoltál.

Annyit viszont most illene beírnod, hogy mi szerinted a nőiesség, ha már így leszóltál, vagy lepontoztál, de nem voltál képes saját gondolataidat leírni.

2016. nov. 14. 17:23
 16/28 anonim ***** válasza:
29%

Ajaj.. azzal kezdeném a védőbeszédem, hogy sajnálatos módon, nő vagyok, és el nem tudtam képzelni ezt a szituációt, de hát ha ámerikai, akkor lehet. A femininnácikat megvetem, káros és degradáló a működésük, ártalmas nőre férfire egyaránt.

a sertés vicc akart lenni, és az igaz, hogy ezt még soha nem éreztem sértésnek, ha udvarias, előzékeny egy nővel egy férfi.Voltaképp én is udvarias vagyok mindenkivel, férfiakkal is, ahol lehet segítek, aki szól hozzám, arra figyelek, a megbeszélt időkben pontos vagyok, az a férfiak előzékenységét köszönettel fogadom - ezek is mind udvariasságok.

A nőiesség: ami a női ideából, a női princípiumból eredő erő. Ellentéte a férfi princípium. A kettő egymással ellentétes (yin-yang), de eggyé tud válni, ez pedig a sexus lényege.

József Attila szépen mondja, mi lenne a feladat:

"Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,

de mi férfiak férfiak maradjunk

és nők a nők - szabadok, kedvesek

- s mind ember, mert az egyre kevesebb..."

2016. nov. 14. 17:59
 17/28 anonim ***** válasza:

Tehát röviden, aki ideális, illetve nem férfias, az nőies?

Tehát akkor a kérdés szempontjából nézve : a kérdezőnek valószínűleg olyan az ideális nő, akit nem lát mindennapokban?

Az ideális nő leginkább azért ideális, mert nem valóságos, hanem képzelet beli. És bizony kevés olyan nő van, aki minden egyes ideának minden kritériumának megfelel, hiszen saját ideánk is más, mint a másik ember ideája. Ugyanakkor, ha valakinek egy férfias (erős, edzett, mély hangú, vagy egyéb férfias sztereotípiák és ideák jellemzőit hordozzó) nő az ideális, az nem nőies.

Innentől kezdve nem értem, miért lettem 0-ra pontozva, hiszen pont azt írtam, hogy ami felelti az érdeklődést a férfiban. Ha igaz a pontozás, akkor hamis az állítás, hogy a férfiban felkelett vagy az ideális nő teljes megjelenéséből és kisugárzásából fakad. De ezt nem tudom ellentétesnek érezni ezt az előző válasszal.

2016. nov. 15. 06:55
 18/28 anonim ***** válasza:
nem, nem erre gondoltam 16-ban az idea nem a "képzeletbeli"- ez a platóni idea-tan félreértése. Majd bővebben később, most nem érek rá. (sajnálom a lepontozást, de az egész fölösleges butaság, nem kell törődni vele)
2016. nov. 15. 08:35
 19/28 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok, ha majd lesz időd fejtsd ki - köszi :)
2016. nov. 15. 18:39
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

16-os: te megveted a "feminácikat". Sokan meg megvetik az olyan kápókat, akik a férfitársadalomnak darálják be a nőtársaikat. Pusztán azért, mert egyszerűbb úgy az élet, ha előre ki van osztva a szerep, meg másnak se legyen jobb, mint neked. És hát, tényleg, hová is vezetne egy világ, ahol mindenki egyenlő lenne?! Nem, nem egyforma, hanem egyenlő.

Ameddig tény, hogy egy pasi többet keres ugyanazzal a munkával, mint egy nő, és amíg egy nő napi (!) három és fél órával többet dolgozik, mint a palija (házimunka), addig a feminácizók kápónak minősülnek.

2016. nov. 15. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!