Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek elmondható a mai...

Szerintetek elmondható a mai nőkről, hogy nőiesek?

Figyelt kérdés
Belsőleg. Én azt tapasztalom legtöbb esetben, hogy a nők nem gyengédek, valamikor extrémebb helyzetben is, torkuk szakadtából sakál módjára üvöltenek, nevetnek, alpári lehengerlő stílussal.. én nem tudom, honnan veszik ezt a létformát, szerintem még férfi sincs aki ilyen állat módján viselkedne.
2016. nov. 11. 23:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
51%
Ezt én is tapasztalom
2016. nov. 11. 23:34
 2/28 anonim ***** válasza:
49%
Nincs olyan hogy mai nők. Nem szabad általánosítani.
2016. nov. 11. 23:34
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
konkrétan a 3.597231 nőből melyekre gondolsz? Azokról igen.
2016. nov. 11. 23:43
 4/28 anonim ***** válasza:
57%
Ismerek néhány hisztis nőt, de nem ez a jellemző.
2016. nov. 12. 00:09
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan férfi, aki olyan állat módjára tud viselkedni, amit nem tudsz elképzelni.
2016. nov. 12. 02:44
 6/28 anonim ***** válasza:
Az emberek mindig is különbözők voltak. Mindegy, nő, pasi, mind két nemben van ilyen is, olyan is. Na persze, a torkaszakadtából ordít, alpári és egyébre, az ember jobban oda néz, mert feltűnő.
2016. nov. 12. 07:52
 7/28 anonim ***** válasza:
7%
Mai "nők" nőiesek. Aha persze.
2016. nov. 12. 07:57
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
mert, honnan tudjátok, hogy régen milyenek voltak a nők, okostojások? szerintetek régen nem voltak trampli, harsány nők? egy-két kirívó esetből nem kéne messzemenő következtetéseket levonni. de ha nem tetszenek a mai nők akkor cuppanj rá egy péniszre.
2016. nov. 12. 11:27
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

2A halk cuncizás nem a nőiesség fokmérője. Ez egy internalizált, keresztény kultúrkörbeli, 2000 éves elnyomás lenyomata csak.

Akkor is TÖKÉLETESEN nőies vagyok, amikor csendben mosolygok és akkor is, amikor is, amikor kiállok magamért vagy "torkom szakadtából nevetek" vagy "lehengerlő a stílusom". Miért? Mert NŐ VAGYOK. Ennek elvitatására pedig nem vagy jogosult. Sem te, sem más.

2016. nov. 12. 16:02
 10/28 Sunshinedoll ***** válasza:
53%
A mai nőknek bizony a kva anyjukat, amiért nem szubmisszív, gyengéd, érzelmes kis nebántsvirágok, hanem kiállnak magukért, ha kell akkor hangosan. Micsoda blaszfémia már!!!!!!!négy!
2016. nov. 12. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!