Mennyi idő volt a max amíg munkanélküli voltál (ha voltál)?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 11:28
2/11 anonim válasza:
1év 8hónap
Hajléktalan is voltam 1év 6hónapot belőle... össze kellett szednem magam, mert család előtt szégyelltem magam, de ha őszinte akarok lenni, életem legjobb 1 év 6hónapja volt.
35/f
3/11 A kérdező kommentje:
# 2/2 az kemény :)
2016. nov. 4. 11:46
4/11 klopusz válasza:
Anno - ha jól emlékszem - két év volt a maximális munkanélküliségi idő. Hát, én kihasználtam az utolsó napig. Igaz, két csemetém születése között, a GYES után is az voltam. Volt néhány olyan hónap (júliustól decemberig egyik évben), hogy semmit nem kaptam már. Mikor a főállású anyaságom letelt, elkezdtem munkát keresni. Nem találtam azóta sem. Ennek már öt éve.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát én se nagyon tudom mivan, lassan 4 hónapja vagyok azért kérdezem amúgy :D
2016. nov. 4. 11:51
6/11 anonim válasza:
1 év körül.
sokkal boldogabb voltam akkor mit most.
7/11 anonim válasza:
Én most leszek 7.hónapja de nem a legjobb itthon ülni míg az ismerőseim és a barátnőim dolgoznak.
25/L
8/11 anonim válasza:
már 7,5 éve, amióta kikerültem a suliból hivatalosan sosem dolgoztam.
9/11 anonim válasza:
Fél évnél többre nem emlékszem. Most ugyan keresek munkát nyár óta, de nem munkanélküliként, és az a cél, hogy ne is legyek munkanélküli, mert most már magamat tartom el, amíg a szüleimmel éltem, addig még belefért a munkanélküliség is, ha úgy alakult, még ha nem is volt jó otthon a légkör, most már nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyen munkám, hiszen a számláimat fizetni kell, és azt rajtam vasalják be. Nem albérlet, saját lakás, és nem költözhetek vissza a szüleimhez.
10/11 anonim válasza:
7 hónap, nem volt jó. Dolgozni se nagy élmény ( bár most olyan munkám van, amit szeretek), de munkanélkülinek lenni nagyon sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!