Hogy kezeljem azt a nőt, amelyik a kocsit láttán, nyitottabb, mosolygósabb, érdeklődőbb?
Nem érted a lényeget. A jó a seggem kategória arról szól, hogy a férfi szexuális vonzalmat érez a nő iránt a nőiessége miatt.
A jó a kocsid kategória meg arról, hogy a csávó lehet Quasimodo is, mert a nő szexuális vonzalmat érez a pénze iránt.
Qrva nagy különbség.
"mert a nő szexuális vonzalmat érez a pénze iránt. "
Dehogy. A jo kocsi az egy tarsadalmi statuszt jelez, a nok pedig az olyan himeket keresik akik eredmenyesen tudjak biztositani az utodok felnevelesehez szukseges korulmenyeket.
Aki ez ellen haborog az semmit sem ert a vilagbol.
#15 Nem így van. Nézz már szét a kérdések között. Mennyi olyan kérdés is van hogy alacsony vagyok csúnya stb. és nem kellek a nőknek.
Igenis kell valami amire felfigyelhetnek, lehet az autó, kidolgozott test vagy akármi.
A kocsi azt jelenti hogy az az ember elég talpraesett és meg tud szerezni egy autót magának. Persze kölcsönözhette, kaphatta apukájától vagy nyerhette a lottón is, de a nők meg sminkelnek és mellet nagyobbítanak. Ilyen a világ, el kell fogadni és alkalmazkodni hozzá, mert a világ nem fog senkihez, bármennyit is siránkozik.
Oké. Nekem volt autóm, egzisztenciám, jó munkahelyem, éttermekbe jártam, szórtam a pénzt. Én alkalmas vagyok akkor a nőnek gyereket nemzeni? Uccuneki. Aztán a bank elvett mindent, meló bukva, egzisztencia nulla, ember a béka segge alatt. Persze a nő lekopik, a gyerekek maradnak (vagy mennek, itt most mindegy).
Tehát hiba van a rendszerben. Vajon hol?
"Itt abban rejlik a női egyenjogúság, hogy őt a "hímnek" el kell tartania."
Hulyeseg.
Ennek semmi koze elso korben a tudatos dontesekhez. Ezek tudat alatt mukodnek.
De gondolkodjatok mar: ugyan miert lenne az normalis, ha a noknek ugyanugy tetszenenek a luzer, buta, csunya, balfek ferfiak mint a jokepu, tehetos, humoros, izmos ferfiak?
Verseny van a huspiacon, akar tetszik, akar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!