Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kezeljem azt a nőt,...

Hogy kezeljem azt a nőt, amelyik a kocsit láttán, nyitottabb, mosolygósabb, érdeklődőbb?

Figyelt kérdés
Az ilyen nő felszines?
2016. okt. 4. 11:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Dugd-dobd.
2016. okt. 4. 13:36
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Egy nő is kérdezhetne hasonlót: " Hogy kezeljem azt a csávót aki a "jó s3gg3m" láttán nyitottabb, mosolygósabb, érdeklődőbb"? Az ilyen csávó felszínes?
2016. okt. 4. 13:39
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem érted a lényeget. A jó a seggem kategória arról szól, hogy a férfi szexuális vonzalmat érez a nő iránt a nőiessége miatt.

A jó a kocsid kategória meg arról, hogy a csávó lehet Quasimodo is, mert a nő szexuális vonzalmat érez a pénze iránt.

Qrva nagy különbség.

2016. okt. 4. 13:45
 14/22 anonim ***** válasza:
55%

"mert a nő szexuális vonzalmat érez a pénze iránt. "

Dehogy. A jo kocsi az egy tarsadalmi statuszt jelez, a nok pedig az olyan himeket keresik akik eredmenyesen tudjak biztositani az utodok felnevelesehez szukseges korulmenyeket.

Aki ez ellen haborog az semmit sem ert a vilagbol.

2016. okt. 4. 13:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Értem. Itt abban rejlik a női egyenjogúság, hogy őt a "hímnek" el kell tartania. Akkor az ilyen sétáljon be az állatkertbe, és rinyáljon a gondozónak még egy sárgarépáért.
2016. okt. 4. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:

#15 Nem így van. Nézz már szét a kérdések között. Mennyi olyan kérdés is van hogy alacsony vagyok csúnya stb. és nem kellek a nőknek.

Igenis kell valami amire felfigyelhetnek, lehet az autó, kidolgozott test vagy akármi.

A kocsi azt jelenti hogy az az ember elég talpraesett és meg tud szerezni egy autót magának. Persze kölcsönözhette, kaphatta apukájától vagy nyerhette a lottón is, de a nők meg sminkelnek és mellet nagyobbítanak. Ilyen a világ, el kell fogadni és alkalmazkodni hozzá, mert a világ nem fog senkihez, bármennyit is siránkozik.

2016. okt. 4. 14:06
 17/22 anonim ***** válasza:

Oké. Nekem volt autóm, egzisztenciám, jó munkahelyem, éttermekbe jártam, szórtam a pénzt. Én alkalmas vagyok akkor a nőnek gyereket nemzeni? Uccuneki. Aztán a bank elvett mindent, meló bukva, egzisztencia nulla, ember a béka segge alatt. Persze a nő lekopik, a gyerekek maradnak (vagy mennek, itt most mindegy).

Tehát hiba van a rendszerben. Vajon hol?

2016. okt. 4. 14:11
 18/22 anonim ***** válasza:

"Itt abban rejlik a női egyenjogúság, hogy őt a "hímnek" el kell tartania."

Hulyeseg.

Ennek semmi koze elso korben a tudatos dontesekhez. Ezek tudat alatt mukodnek.

De gondolkodjatok mar: ugyan miert lenne az normalis, ha a noknek ugyanugy tetszenenek a luzer, buta, csunya, balfek ferfiak mint a jokepu, tehetos, humoros, izmos ferfiak?

Verseny van a huspiacon, akar tetszik, akar nem.

2016. okt. 4. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
De akkor ne csodálkozzatok, ha ez fordítva is így van.
2016. okt. 4. 14:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Persze hogy forditva is igy van. Egy szep arcu, csinos, magabiztos lany sokkal tobb ferfi figyelmet kelti fel mint egy elhizott, csunyacska, magaba fordulo. Pedig lehet az utobbinak nagyon szep lelke van, es nagyon jo ember...
2016. okt. 4. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!