Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnék pozitívabb,...

Hogy lehetnék pozitívabb, mosolygósabb, kicsit barátságosabb?

Figyelt kérdés
17/L
2013. aug. 5. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan emberekkel vedd magad körül, akiknél ezt nem kell erőltetni. Amúgy nem tudom nagyon értelmezni a kérdést.
2013. aug. 5. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Erőltesd. És csinálj valami olyat, ami boldoggá tesz, amire büszke lehetsz. Én pl. edzek, és remekül érzem magam miatta.

Egy idő után "elhiszed" hogy te egy pozitív, mosolgyós ember vagy.

A barátságosságot meg tanulni kell szerintem, ha nincs meg benned.

A lényeg hogy legyél elfogadó, senki se tökéletes. Nem muszáj rajtuk lógni, de ha úgy hozza a sors, hogy olyannal kerülsz össze, aki kevésbé szimpatikus, de nem idegesít, legyél vele kedves.

Mindig hallgass meg másokat, kérdezd meg őket, mi a véleményük valamivel kapcsolataban, és ha kérdeznek valami személyeset, kérdezz vissza, lássák, hogy érdeklődsz irántuk, törődsz velük.

Ha flegma vagy, és le se szrod őket, rövid válaszokat adsz, érdektelen vagy, akkor senki se fog beszélni veled...

2013. aug. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!