Hogyan legyek "mosolygósabb"?
Általában semmi bajom nincs de a rokonságom mindig azt kérdezi, hogy mi bajom, mert olyan durcásan nézek.Alapjában véve ilyenek az arcvonásaim és nem szoktam mosolyt erőltetni, mert az nekem olyan idétlen és látszik, hogy mű.A tanáraim is mindig érettebbnek tartottak a koromnál.Én amolyan megfigyelő és elemző típus vagyok a háttérben, ezért is tudományos pályára készülök most egyetemista hallgatóként de sajnos egyre jobban zavar, hogy morcosnak tartanak pedig nem vagyok az. Múltkor is egy tudományos konferencián azt hittem teljesen normális, érdeklődést mutató az arcom, mert érdekelt is de, amikor megláttam a rólam készült képet én is úgy láttam, mintha éppen valami bajt tükrözne a tekintetem. Ezen valahogy lehet változtatni? Egyébként az empatikus is vagyok, szoktam adománygyűjtést végezni, véradó vagyok és a kutyusomat is a menhelyről fogadtam be, december elején pedig találtam az utcán egy nyuszit, akit szintén befogadtam.Viszont az érzelemkifejezés úgy néz ki nem megy nekem.
21 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!