Nem látom értelmét az életemnek, miért kéne élnem?
Figyelt kérdés
Mindenki csak keresztbe tesz, a boldogság elkerül, a bánataimat mindenki leszarja, senki sem szeret. Mi értelme van így az életnek, emberek?2016. szept. 20. 21:49
21/27 anonim válasza:
20-as
Köszönöm. :) Igen, én is így látom, ha egy kicsit is utána nézünk, még a legsikeresebb embereknek is meg voltak a mélypontjai, és van, hogy a semmiből kellett újra felépíteniük az életüket. 1-1 kudarcnak nem szabad feladásra késztetnie az embert, mert semmi sem sikerül elsőre, de lehet, hogy 2.-ra, 3.-ra sem. Viszont a legtöbben, akik elértek valamit, ugyanígy átmentek ezeken, de azért vannak ott ahol, mert tovább próbálkoztak a sokadik után is, nem hagyták abba.
22/27 A kérdező kommentje:
#21 Ennél közhelyesebb baromság nem létezik.
2016. szept. 22. 11:34
23/27 anonim válasza:
:) Nagyon jó, de most nem publikációt adtam ki, hogy tiltva legyen és máshogy írjam le a gondolatomat.
Lehet, hogy közhely, de olykor a nem véletlenül lett közhely valami. ;)
24/27 anonim válasza:
"#21 Ennél közhelyesebb baromság nem létezik."
Pedig nagyjabol jol leirta a valosagot.
25/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bántásnak szántam amúgy, bocs, ha úgy jött le. De ezt annyiszor hallottam már... Próbáltam már változtatni, de hiába... Akkor meg mit erősködjek?
2016. szept. 22. 18:50
26/27 anonim válasza:
Próbáltál, de nem eléggé elszántan, nem elég hittel. Tedd oda magad 200-% al.
27/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!