Mit kezdjek magammal? Nem látom az értelmét az életemnek, pedig minden rendben van.
Sziasztok! Először is köszi h elolvassátok, és próbáltok segíteni. Bocsi ha hosszú.
19 éves lány vagyok, vidéki, de Pesten lakok albérletben barátokkal, mert az ELTE-n (tanárképzés) tanulok.
Úgy érzem mostanában magam, mintha nem lenne értelme semminek úgy igazán. Nagyjából 1 éve. Nem igazán várok semmit, nem dobnak fel a programok. Depressziós nem vagyok: szokott kitörően jó kedvem lenni. Van barátom 3 éve, bár nemrég megcsalt, ami kicsit betett a kapcsolatunknak, de azóta mindent megtett h megbocsássak, szóval nagyon jó hozzám azóta. Vannak barátaim. A sulit csinálom rendesen, de annyira azért nem életem álma, viszont még ez a szak az, amit a legjobban el tudok képzelni magamhoz, mást egyáltalán nem. Max. ha valami nagyobb buli lesz és arra veszünk jegyet a barátnőmmel, hát azt várom már egy héttel előtte, de a bulizás nem valami életcél.
Igazán nem akarom sajnáltatni magam, mert semmi okom rá: egészséges vagyok, normális szerető családom van, tanulok, megkapom azokat a dolgokat a szüleimtől amik kellenek. Épp ezért nem értem, mi a baj velem.
Szerintetek mit tehetnék, hogy kilépjek ebből az állapotból?
Más életében mindenki okos.
A sajátjában meg oly buta.
Így nézd a jótanácsokat.
Az enyém sem kivétel.
Az adott állapotodból pedig úgy tudsz kilépni,hogy nem foglalkozol vele.Elfogadod,hogy így érzel s tovább lépsz.
Csodák és változások akkor jönnek csak ha te is változol...közhelyek tudom de,hogy mennyire igazak azt te döntöd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!